Vind wat je
zoekt

Afkicken van alcohol in kliniek

in Margraten

Wil je afkicken van alcohol in een kliniek? Dat kan bij Fundamentum in Margraten (Limburg). Onder deskundige begeleiding volg je een unieke detox en kun je met een schoon lichaam een nieuw leven starten zonder drank.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Waarom afkicken van alcohol in een kliniek?

Je bent vast van plan om te stoppen met drinken, maar je vraagt je af of je wel wilt afkicken van alcohol in een kliniek. Misschien zou je het liever gewoon zelf doen in je eigen omgeving. Echter, juist jouw dagelijkse omgeving is nauw verbonden met je alcoholgebruik. Dit maakt de verleiding dan ook moeilijker te weerstaan en maakt de kans groter om in je oude patroon te vervallen. Kies je voor afkicken van alcohol in een kliniek, dan kies je bewust voor een speciaal daarvoor bestemde plek waar je extra gemotiveerd bent om daadwerkelijk te stoppen met drinken. Ook heb je continu mensen om je heen die je goed kunnen ondersteunen wanneer je het even moeilijk hebt.

Wanneer is afkicken van alcohol in een kliniek noodzakelijk?

Als je zwaar alcoholist bent, kan abrupt stoppen met de drank best gevaarlijk zijn. Je lichaam is zo gewend aan alcohol dat het heftig kan gaan reageren als het opeens zonder zit. Je krijgt dan ook te maken met ontwenningsverschijnselen. Deze kunnen zeer heftig zijn bij zwaar gebruik. Daarom is het noodzakelijk dat je gaat afkicken van alcohol in een kliniek. Het is heel belangrijk dat je goed wordt begeleid om het afkicken zo verantwoord mogelijk te laten verlopen. Bij Fundamentum in Margraten beschikken we over een uitgebreide medische staf die jou 24 uur per dag in de gaten houdt tijdens het afkickproces. We kunnen ook direct ingrijpen wanneer jouw afkickverschijnselen erg heftig zijn en zorgen ervoor dat je de juiste medicatie krijgt zodat je er minder last van hebt.

Detox behandeling

Tijdens de detox behandeling ga je jouw lichaam ontgiften. Alle giftige stoffen die door alcoholgebruik in je lijf zitten, worden verwijderd. Na gemiddeld 2 weken is jouw lichaam weer helemaal schoon en is het niet meer afhankelijk van alcohol. Dit geeft jou een goede en sterke start in jouw herstel.

Bel ons

Wil je onder goede begeleiding afkicken van alcohol in onze kliniek? Neem dan vandaag nog contact met ons op.
☎ Bel 0800 - 2345 800