Vind wat je
zoekt

Afkickkliniek vergoeding

Wat zijn de mogelijkheden

Je wilt een einde maken aan je verslaving, maar vraagt je af: worden de kosten voor een afkickkliniek vergoed door de verzekering? Alle informatie over een afkickkliniek vergoeding lees je hier.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Afkickkliniek kosten vergoed

Goed nieuws wanneer je wilt afkicken. Iedereen in Nederland met een basisverzekering komt in aanmerking voor een volledige afkickkliniek vergoeding. Voor een klinische of ambulante behandeling gelden dus dezelfde vergoedingen als voor een opname in bijvoorbeeld een ziekenhuis. Het enige waar je rekening mee moet houden, is je eigen risico dat maximaal 385 euro per jaar bedraagt, tenzij de verzekerde dit vrijwillig verhoogd heeft. Hoeveel eigen risico je moet betalen, hangt af van het feit of je in hetzelfde jaar al andere medische behandelingen hebt gehad. In dat geval is je eigen risico misschien al helemaal gebruikt en is de behandeling gratis en worden de volledige kosten voor de afkickkliniek vergoed door de verzekering.

Hoeveel kost afkickkliniek Fundamentum maximaal?

Heb je nog geen eigen risico gebruikt? Dan worden de kosten van je opname in onze kliniek in Margraten (Limburg) hiermee verrekend. Een detox behandeling waarin je jouw lichaam gaat ontgiften en helemaal clean een nieuwe toekomst kunt gaan opbouwen, duurt gemiddeld 10 dagen. Dit betekent dat je per dag maximaal 38,50 euro kwijt bent aan eigen risico. Dat is een leven zonder verslaving je vast wel waard.

Afkickkliniek buitenland vergoeding

De afkickkliniek kosten worden door verschillende verzekeraars ook (deels) vergoed wanneer je wilt afkicken in het buitenland. Dat geldt meestal niet voor je reiskosten. Het is wel zo verstandig om van tevoren bij de verzekeraar te informeren of je in aanmerking komt voor een afkickkliniek buitenland vergoeding en of hierbij ook eventueel een vliegticket is inbegrepen.

Afkickkliniek vergoeding voor Fundamentum

Ook in de kliniek van Fundamentum kun je afkicken zonder kosten. We bieden je een effectieve detox behandeling waaraan het merendeel van onze cliënten veel profijt heeft. Informeer nu naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak. Je kunt ons tussen 07:00 en 22:00 telefonisch bereiken op nummer 0800-2345800.
☎ Bel 0800 - 2345 800