Vind wat je
zoekt

Coke

Hoe lang kan je dit bewaren

Coke is een synthetische drug die vaak als poeder wordt verkocht. In de meeste gevallen krijg je coke in doorzichtige gripzakjes (kleine diepvrieszakjes) die je luchtdicht kunt afsluiten. Er zijn ook andere bewaarzakjes beschikbaar, zoals de snowseal of ponypack. Deze zakjes zijn speciaal gemaakt om drugs zoals coke in te bewaren. Als je wilt weten hoe en hoe lang je coke kan bewaren, lees dan verder.

Wil je van je cokeverslaving af? Fundamentum helpt je graag. Een belangrijke eerste stap is het ontgiften van je lichaam. Neem contact op via 0800 2345 800 en plan een eerste gesprek in.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Hoelang is coke houdbaar?

Zoals gezegd komt coke vaak in poedervorm. Poeder is kwetsbaar, dus hoe bewaar je coke en hoelang kan je coke bewaren? Synthetische drugs hebben geen exacte houdbaarheidsdatum. Als je coke goed bewaart, kan het redelijk stabiel blijven voor een bepaalde tijd. Over het algemeen wordt gezegd dat coke ongeveer één tot drie maanden houdbaar is als het goed wordt bewaard. Na verloop van tijd kan coke echter wel zijn kracht verliezen en minder effectief zijn.

Hoe bewaar je coke?

Hoelang je coke kan bewaren hangt ook af van de manier waarop je het bewaart. Coke bewaar je het beste luchtdicht, op een koele en droge plek en uit de buurt van de zon. Een veelgebruikt bewaarzakje is het kleine gripzakje. Dit zijn zakjes van plastic met een griprand, vergelijkbaar met een diepvrieszakje. Ze zijn luchtdicht af te sluiten zodat je coke net wat langer kunt bewaren.

Twee andere soorten opbergzakjes zijn de snowseal of ponypack. Dit zijn zakjes speciaal voor het bewaren van drugs. Ze heten zo vanwege de plaatjes op de voorkant van het zakje. De snowseal heeft een zeehond afgebeeld staan. Op de ponypack is een paard te zien. De zakjes lijken op kleine envelopjes. Ze zijn gemaakt van papier en vetvrij, maar meestal niet luchtdicht. Ook hier geldt dat synthetische drugs zoals coke houdbaar is voor enkele maanden mits. Als je de zakjes koel en droog bewaart, de synthetische drugs (zoals coke) in ieder geval enkele maanden houdbaar.

Coke bewaren in de vriezer

Er wordt wel ook wel beweerd dat je coke het beste luchtdicht in de vriezer kunt bewaren. Hoewel de vriezer niet per se schadelijk hoeft te zijn voor sommige drugs, kan dat voor coke verkeerd uitpakken. Omdat coke vaak in poedervorm wordt gekocht, is het extra gevoelig voor vocht. Dit beïnvloedt hoelang je coke kan bewaren. Een donkere kast in een koele ruimte is voldoende. Als je coke toch in de vriezer bewaart, is het erg belangrijk dat je de drugs verpakt met folie of een extra laagje plastic.

Zet de eerste stappen bij Fundamentum

Drugsgebruik brengt verschillende risico’s met zich mee. Coke is een zeer verslavende drug. Heb je hulp nodig om hiermee te stoppen? Neem dan contact met ons op. Wij bieden detoxbehandelingen en professionele begeleiding om je bij te staan tijdens de eerste stappen van het afkicken. Bel ons tussen 07:00 en 22:00 uur op het nummer 0800 2345 800 om een intakegesprek in te plannen.
☎ Bel 0800 - 2345 800