Vind wat je
zoekt

Methamfetamine kopen

Geen goed idee

Misschien denk je erover om crystal meth(amfetamine) te kopen en te gebruiken. Maar wees gewaarschuwd: methamfetamine, ook wel bekend als tina, crystal meth, crystal of ice, is een verslavende en gevaarlijke drug waarvan je gezondheidsproblemen kunt krijgen en extreem afhankelijk kunt worden. Bescherm jezelf daarom en koop geen methamfetamine.

Ben jij verslaafd aan methamfetamine? Weet dan dat je er niet alleen voor staat. Bij Fundamentum zet je de eerste stap om van je verslaving af te komen door middel van een korte detoxbehandeling. Als je wilt afkicken en zonder methamfetamine door het leven wilt gaan, moet je er eerst voor zorgen dat jouw lichaam helemaal schoon is. Bel vandaag nog naar onze Intake Office en plan jouw eerste gesprek.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel nu met een deskundige

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Het crystal meth(amfetamine) recept is illegaal

Methamfetamine is een synthetische drug die wordt gemaakt in illegale laboratoria. Er zijn verschillende manieren om methamfetamine te maken, maar een van de meest voorkomende en gevaarlijke methoden is de “kookmethode”, ook wel de “shake-and-bake methode” genoemd. Met deze methode wordt het stofje pseudo-efedrine gebruikt, dat wordt gewonnen uit bepaalde medicijnen. Dit stofje wordt daarna verwerkt tot methamfetamine met behulp van verschillende chemicaliën, waaronder lithium, anhydride en ammoniak.

Het maken van cyrstal meth is heel gevaarlijk door de brandbare en explosieve chemicaliën die worden gebruikt. Ook kan het proces leiden tot zware gezondheidsproblemen en vervuiling van het milieu. Het is belangrijk om te onthouden dat methamfetamine kopen of maken illegaal is.

Tina drugs: prijs?

Ben je benieuwd wat de prijs is om methamfetamine te kopen? Het is niet te zeggen hoeveel het kost om dit soort drugs te kopen, omdat het illegaal is en dus niet te koop in een apotheek of winkel. Bovendien kunnen de prijzen van illegale drugs afhangen van allerlei factoren, zoals de locatie, de kwaliteit van de drugs en de vraag en het aanbod. Het is gevaarlijk én strafbaar om je in deze illegale wereld te begeven en om methamfetamine te kopen. En de prijs die je aan jezelf moet betalen als je eenmaal verslaafd bent geraakt aan methamfetamine is onbetaalbaar.

Waarom is methamfetamine kopen zo onverstandig?

Methamfetamine kopen is vooral onverstandig, omdat het een illegale drug is en het snel kan leiden tot verslaving, al na het eerste gebruik. Crystal meth vergroot de afgifte van dopamine, een stofje in je hersenen dat je blij maakt. Daarom zorgt de drug tijdelijk voor een sterk gevoel van energie, blijdschap en zelfvertrouwen. Dit fijne gevoel maakt het heel verleidelijk om meer van de drug te gebruiken, waardoor de kans op verslaving toeneemt.

Methamfetamine kan je ook fysiek afhankelijk maken, waardoor het extra moeilijk wordt om te stoppen. Als je lichamelijk afhankelijk bent geworden van de drug en je stopt met het gebruik, kunnen er ontwenningsverschijnselen optreden. Bij methamfetamine zijn deze ontwenningsverschijnselen vaak heftig en in sommige gevallen zelfs gevaarlijk. Daarom moet je altijd onder professionele begeleiding stoppen.

Afkicken van methamfetamine bij Fundamentum

Ben jij verslaafd geraakt aan crystal meth, maar wil je niet meer methamfetamine kopen en gebruiken? Bel dan nu naar Fundamentum, een afkickkliniek in Limburg die gespecialiseerd is in detoxbehandelingen. Tijdens een detox van gemiddeld twee weken, ontgift je je lichaam en zorg je ervoor dat alle giftige stoffen van de drugs uit je lichaam verdwijnen. Dit is een belangrijke eerste stap om van je methamfetamine-verslaving af te komen. Neem dagelijks tussen 07:00 en 22:00 contact met ons op voor het plannen van een intakegesprek.
☎ Bel nu met een deskundige