Vind wat je
zoekt

Rehab kliniek

Professionele detoxbehandelingen

Ben jij op zoek naar een rehab kliniek? Dan is Fundamentum een uitstekende keuze. Deze kliniek die is gevestigd in het Limburgse Margraten is misschien wel de beste rehab kliniek van Nederland.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Afkicken in rehab kliniek Margraten

Midden tussen de Limburgse heuvels, op slechts 15 minuten van Maastricht, vind je in het plaatsje Margraten onze rehab kliniek Fundamentum. Wij dé specialist op het gebied van detox in Nederland. Hier kun je in alle rust, anoniem en onder goede begeleiding een einde maken aan jouw verslaving. Onze unieke detox behandeling is geschikt voor mensen die verslaafd zijn aan alcohol, medicijnen of drugs (uitgezonderd heroïne en GHB).

Ontgiften in onze rehab kliniek

Detoxen betekent ontgiften. Tijdens jouw verblijf in onze rehab kliniek ga jij stapsgewijs alle giftige stoffen uit je lichaam verwijderen. Dat kan gepaard gaan met (heftige) ontwenningsverschijnselen. Je lichaam is tenslotte afhankelijk geworden van die giftige stoffen en gaat protesteren als ze die niet meer krijgt.

Professionele begeleiding

Vooral bij zware verslavingen is afkicken niet helemaal zonder risico’s. Daarom is het belangrijk dat jij 24 uur per dag medisch toezicht krijgt. Onze gespecialiseerde artsen en verpleegkundigen weten precies hoe zij jou moeten begeleiden tijdens jouw afkickproces. Bovendien voorzien ze je van de nodige medicatie zodat je zo min mogelijk last hebt van de afkickverschijnselen. Na de behandeling, die gemiddeld 2 weken, voel je je gelijk een stuk beter. Na de detox volg je een vervolgbehandeling bij de partij die jou verwezen heeft om te werken aan het psychische aspect van verslaving. Ben je niet verwezen, dan helpen wij je bij het vinden van een passende behandeling.

Sterke punten van rehab kliniek Fundamentum

  • Wij hebben korte wachtlijsten, je kunt dus snel worden opgenomen.
  • De behandeling wordt volledig vergoed door de basisverzekering (behalve je eigen risico).
  • Wij zijn 365 dagen per jaar geopend, ook in het weekend en op feestdagen.
  • Fundamentum beschikt over een team van gespecialiseerde artsen, verpleegkundig personeel en psychiaters.

Bel voor een afspraak

Zeg jij geen ‘no’, maar ‘yes’ tegen de rehab? Bel ons dan nu op het gratis nummer 0800-2345800. We zien je dan binnenkort in onze rehab kliniek in Margraten.
☎ Bel 0800 - 2345 800