Vind wat je
zoekt

Vacature verpleegkundige

Persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk

Een specialist in het uitvoeren van korte detoxbehandeling in een medische setting onder 24 uurs toezicht, dat is Fundamentum. Gericht op cliënten die niet op een ambulante manier kunnen ontgiften van hun alcohol-, medicatie- of drugsverslaving. Via een detoxbehandeling van ongeveer 10 dagen (verschillend per situatie en cliënt) begeleiden wij cliënten in de richting van hun herstel.

Met onze behandellocatie die een huiselijke sfeer uitstraalt en in een rustgevende omgeving staat, gaan wij met een enthousiast en gekwalificeerd team iedere dag de uitdaging aan om cliënten op weg naar herstel te begeleiden. Ben jij een gepassioneerde Mbo of Hbo verpleegkundige met een BIG registratie en een interesse in de verslavingszorg? Dan zijn wij opzoek naar jou!
Bekijk hier de vacature

Goede zorg: De verpleegkundige is van belang!

Om de best mogelijke zorg aan onze cliënten te kunnen bieden zijn goede verpleegkundige in ons team onmisbaar. Door de invloed die jij hebt op het sociotherapeutisch klimaat in de kliniek tijdens bijvoorbeeld de dagopening en activiteiten, draag jij als verpleegkundige als geen ander bij aan de gezondheid, veiligheid en gemoedstoestand van onze cliënten. Jij zorgt ervoor dat het ontgiften op een verantwoorde wijze op een zo prettig mogelijke manier verloopt. Juist hierom willen wij ook investeren in jou. Met ons trainingscentrum aan de Costa Blanca in Spanje dragen wij via clinics over verslavingszorg, bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Vlucht en verblijf regelen wij. Door de samenwerking met andere verpleegkundigen, (verslavings)artsen en psychiaters die met evenveel aandacht en zorg met elkaar en met de cliënt omgaan, vind jij je werkgeluk.

Wij zijn opzoek naar: Een BIG geregistreerde verpleegkundige

Ben jij een Mbo of Hbo verpleegkundige met een BIG registratie? Ligt jouw interesse bij de verslavingszorg en heb je passie voor het begeleiden van cliënten naar hun herstel? Heb je een warme, prettige persoonlijkheid en werk je graag in een team? Kan je meedraaien in een rooster dat ook uit nacht- en avonddiensten bestaat? Dan zijn wij de perfecte match voor jou!

Interesse? Wij kunnen je een jaarcontract aanbieden voor 24, 32 of 36 uur per week. Ook bieden we een salaris op basis van de GGZ CAO en 166 vakantie uren en 35 LFP uren (o.b.v. 36 uur). In het team waar je mee werkt heerst een goede sfeer en je werkt op een fantastische locatie. Er is alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en samen met ons ga je opzoek naar jouw werkgeluk tijdens onze clinic in Spanje.

Wil je hier meer over weten? Klik dan op de vacature!