Vind wat je
zoekt

Vacature psychiater

Kom bij ons werken!

Bij Fundamentum zijn we specialist op het gebied van korte, medische detox behandelingen. Wij behandelen mensen met een drugs-, alcohol-, of medicijnverslaving. Onze cliënten worden tijdens deze behandeling begeleid door een team van verpleegkundigen, (verslavings)artsen en psychiaters. Momenteel zijn wij op zoek naar een psychiater om ons team te versterken.

Onze cliënten worden tijdens de detox behandeling begeleid bij afkickverschijnselen die optreden na langdurig drugs- medicijn- en alcoholgebruik. Ook komt bij verslaving een psychisch aspect kijken en is er in sommige gevallen sprake van comorbide problematiek. Cliënten verblijven gemiddeld 10 nachten in de kliniek. Psychiaters hebben een essentiële rol bij het begeleiden van het proces naar herstel. Ben jij psychiater en heb je affiniteit met deze doelgroep? Dan zijn wij op zoek naar jou.
Bekijk hier de vacature

Werken als psychiater

De functie psychiater binnen onze organisatie bestaat uit verschillende werkzaamheden. Als psychiater heb jij de verantwoordelijkheid om de kwaliteit van de inhoudelijke behandelingen binnen Fundamentum te borgen. Je voert psycho diagnostisch intake consults uit gericht op alle verslavingsproblematieken en behandeling van co-morbiditeit. Wat je als psychiater globaal allemaal doet bij Fundamentum, is hieronder te zien:

  • Fungeren als behandelaar.
  • Uitvoeren van intakes en (co morbiditeit) behandelingen.
  • Zorg dragen voor de medisch – psychiatrische behandeling en diagnostiek, zowel bestaande uit medicamentkeuze en psychotherapeutische behandelingen.
  • Mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van het behandelaanbod.
  • Gevraagd en ongevraagd adviseren van het management over het te voeren medisch beleid binnen de organisatie.
  • Deelname aan vakinhoudelijke overleggen en intervisie.
  • Deelnemen aan relevante schriftelijke en mondelinge overleg met o.a. zorgverzekeraars.

We werken bij de detox behandeling van cliënten met een multi-disciplinair team van verslavingsartsen, psychiaters en verpleegkundigen toe naar drie doelen:

  • Streven naar abstinentie
  • Behandeling van comorbiditeit
  • Het bijwonen van zelfhulpgroepen

Inwerkweek in Spanje en de organisatie

Wanneer jij als psychiater bij ons komt werken, is het natuurlijk de bedoeling dat wij jou ook wat te bieden hebben. We bieden jou onder andere een ontzettend mooie en unieke start van jouw nieuwe baan als psychiater. Dit doen we middels een inwerkweek in ons trainingscentrum in Spanje aan de Costa Blanca. Hier verblijf je samen met andere nieuwe psychiaters, artsen of verpleegkundigen. Tijdens deze week leer je op een bijzondere manier je nieuwe collega’s kennen, word je wegwijs in de functie psychiater en krijg je natuurlijk tijd om te ontspannen in de Spaanse zon.

Daarnaast bieden we je een afwisselende, dynamische functie als psychiater waarin je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt. Ook bieden we jou goede arbeidsvoorwaarden conform de cao GGZ. De sfeer binnen het team is informeel en collegiaal, er is weinig hiërarchie. Deze punten dragen bij aan het werkgeluk. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk en daarom geven we onze psychiaters en andere werknemers deskundigheidsbevorderingen. We zijn erg flexibel: je kunt vast bij ons werken in de functie psychiater of als ZZP’er. Je kunt van 8-16 uur per week bij Fundamentum werken.

Solliciteer nu!

Ben jij psychiater, heb je affiniteit met verslavingsbeelden en ben je enthousiast geworden van het bovenstaande? Lijkt het jou een mooie kans om een unieke start van je baan als psychiater te maken in ons trainingscentrum in Spanje? Solliciteer dan nu! Dat kan via deze link.