Vind wat je
zoekt

Vacature (verslavings)arts

Kom bij ons werken!

Bij Fundamentum bieden we korte, medische detox behandelingen aan mensen met een drugs-, alcohol-, of medicijnverslaving. Onze cliënten worden tijdens deze behandeling begeleid door verpleegkundigen, (verslavings)artsen en psychiaters. Momenteel zijn wij op zoek naar verslavingsartsen, basisartsen en artsen niet in opleiding tot specialist (ANOIS).

Bij ons kicken cliënten af van hun lichamelijke verslaving. Daarbij krijgen ze last van afkickverschijnselen. De detox behandeling is de eerste stap in het herstel van een verslaving. De medische begeleiding van de verslavingsarts speelt voor hen hierbij een belangrijke rol. Bij verslaving komt echter ook een psychisch aspect kijken, waardoor je als verslavingsarts bij Fundamentum zowel bezig bent met het lichaam als de psyche. Ben jij (verslavings)arts, ANOIS of basisarts en spreekt deze interessante doelgroep jou aan? Dan zijn wij naar jou op zoek.
Bekijk hier de vacature

Werken als verslavingsarts

Als verslavingsarts binnen Fundamentum speel je dus een essentiële rol bij het begin van het herstel van onze cliënten. Je hebt hierbij de verantwoordelijkheid om de kwaliteit van de inhoudelijke, medische detox behandelingen te waarborgen. Wat de functie verslavingsarts bij ons kortgezegd inhoudt, kun je hieronder zien:

  • Fungeren als verslavingsarts
  • Uitvoeren van medische behandelingen.
  • Zorg dragen voor de medische behandeling en medicamentkeuze.
  • Mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van het behandelaanbod.
  • Gevraagd en ongevraagd adviseren van het management over het te voeren medisch beleid binnen de organisatie.
  • Deelname aan vakinhoudelijke overleggen en intervisie.
  • Deelnemen aan relevante schriftelijke en mondelinge overleg met o.a. zorgverzekeraars.

Binnen de organisatie werk je als verslavingsarts samen in een multi-disciplinair team, dat bestaat uit andere (verslavings)artsen, basisartsen, ANOIS verpleegkundigen en psychiaters.

Inwerkweek in Spanje en de organisatie

Wanneer jij als verslavingsarts, basisarts of ANOIS bij ons aan de slag gaat is het natuurlijk de bedoeling dat wij jou ook wat te bieden hebben. We bieden jou onder andere een ontzettend waardevolle inwerkweek in ons trainingscentrum in Spanje aan de Costa Blanca. Hier verblijf je samen met andere nieuwe verslavingsartsen of verpleegkundigen in onze villa en krijg je de kans om je nieuwe collega’s te leren kennen, wegwijs te worden in de functie verslavingsarts én te ontspannen in de Spaanse zon.

Daarnaast bieden we je goede arbeidsvoorwaarden conform de cao GGZ. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk en daarom geven we onze verslavingsartsen en andere collega’s deskundigheidsbevorderingen. Daarnaast zijn we erg flexibel: je kunt vast bij ons werken in de functie verslavingsarts of als ZZP’er en dat kan van 8 tot 36 uur per week. De sfeer in het team is collegiaal en informeel en je krijgt als verslavingsarts veel eigen verantwoordelijkheid, wat bijdraagt aan het werkgeluk.

Solliciteer nu!

Ben jij verslavingsarts, basisarts of ANOIS en ben je enthousiast geworden? Wil jij een mooie start maken van je nieuwe baan als arts in ons trainingscentrum in Spanje en je baan vervolgen in een persoonlijke, toegewijde en doelgerichte organisatie? Solliciteer dan nu! Dat kan via deze link.