Vind wat je
zoekt

Afkickkliniek Margraten

Fundamentum detox

Ben jij op zoek naar een afkickkliniek in Nederland? Dan is Fundamentum Detox een uitstekende keuze. Onze unieke detox verslavingskliniek in Margraten is de uitgelezen plek als je wilt afkicken van een alcohol-, drugs- of medicijnverslaving. Onze afkickkliniek in Margraten (vlakbij Maastricht) is de specialist in detox behandelingen. Jouw eerste intakegesprek kan indien gewenst of noodzakelijk online plaatsvinden.
➤ Plan jouw intake ☎ Bel nu met een deskundige

  • Altijd snel een afspraak
  • Behandeling volledig vergoed
  • 7 dagen per week, 365 dagen per jaar open

Verslavingskliniek in Margraten

Op slechts 15 minuten van Maastricht vind je het plaatsje Margraten. Wanneer jij besluit om te stoppen met het gebruik van alcohol, drugs of medicijnen, dan is onze afkickkliniek in Margraten voor een tot twee weken jouw onderkomen. Midden in het mooie Limburgse heuvelland werk jij in alle rust aan een nieuwe fase in je leven waarin je niet meer afhankelijk bent van verslavende middelen.

Contact & Fundamentum Detox

Telefoon
Intake: 0800 – 2345 800 (Gratis)
E-mail: intake@fundamentum.nl
(Onze Intake Office is telefonisch bereikbaar van 07:00 tot 22:00. Ook buiten deze uren kun je contact met ons opnemen. Je krijgt dan een antwoordbandje te horen waar je jouw gegevens achter kunt laten. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug.)

Adres & Bereikbaarheid
Fundamentum GGZ
Rijksweg 30-32
6269 AC Margraten

WTZI 10659
AGB 22220570
KvK nummer 54233275
Bankrekening nummer NL53ABNA0420863982

Anonieme detox onder goede begeleiding

In ons afkickcentrum in Margraten kun jij anoniem afkicken. Daarbij word je begeleid door deskundige en speciaal hiervoor opgeleide artsen en verpleegkundig personeel. Dat is belangrijk, want detox of ontgiften doe je niet zomaar even. Als jouw lichaam voor een langere periode afhankelijk is geweest van drugs, alcohol of medicijnen, dan zit het vol met giftige stoffen. Die moet je eerst allemaal kwijt. Als de dagelijkse toevoer van verslavende middelen echter opeens ontbreekt, kan je lichaam daar behoorlijk heftig op reageren. Je krijgt te maken met verschillende afkickverschijnselen. Dat kan zelfs gevaarlijk zijn. Een goede en continue medische begeleiding is daarom van essentieel belang.

Afkickkliniek Margraten is specialist in detox

Fundamentum is de specialist in het uitvoeren van een korte detoxbehandeling in medische setting en onder 24 uurs toezicht. In onze afkickkliniek in Margraten kun je voor 100 procent rekenen op een professionele aanpak. Door jou de juiste medicatie te geven, zal je veel minder last hebben van de afkickverschijnselen. We werken ook met motivatiemodules om voor te sorteren op de (verslavings) vervolgbehandeling waarin je gaat werken aan het psychologische deel van de verslaving. Deze vervolgbehandeling volg je bij de instelling die jou naar ons verwezen heeft. Heb je geen verwijzer, dan helpen wij je bij het vinden van een passende vervolgbehandeling.

Waarom kiezen voor Fundamentum, afkickkliniek in Margraten?

  • Wij hebben korte wachtlijsten.
  • De kosten van de detox worden vergoed door de basisverzekering. Volledige vergoeding (behalve eigen risico).
  • Wij zijn het hele jaar open. Ook in de avonduren, in het weekend en op feestdagen.
  • We werken nauw samen met zelfhulpgroepen in het hele land.
  • Fundamentum helpt bij het vinden van een vervolgbehandeling in heel Nederland.
  • Onze afkickkliniek in Margraten beschikt over een uitgebreide medische staf met verpleegkundigen, GGZ agogen, artsen en psychiaters.

Bel ons voor een eerste kennismakingsgesprek

Wil jij graag van jouw verslaving af? Bel ons vandaag nog op 0800-2345800 voor een eerste gesprek en plan jouw eerste intakegesprek.
☎ Praat nu met een deskundige