Vind wat je
zoekt

Zeven dagen per week, 365 dagen per jaar open. Ook in de avonduren, in het weekend en op feestdagen.

Contact

Ben je op zoek naar meer informatie over onze locatie, e-mailadres of telefoonnummer? Deze onderwerpen en meer handige informatie vind je op onze contactpagina.

Doorverwijzen Huisartsen

Wij werken graag nauw samen met de huisarts van een patiënt. Op deze manier vormt zich een netwerk van hulpverlening om een persoon heen. De huisarts kan de eerste persoon zijn die de verslavingsproblemen van een patiënt opmerkt. Of een patiënt komt bij de huisarts met een vraag voor hulp bij zijn of haar verslaving. Mede hierom zijn wij ook aangesloten bij ZorgDomein.

Doorverwijzen GGZ instelling

Wij werken graag nauw samen met andere GGZ instellingen. Indien uw patiënt voorafgaand aan uw verslavingsbehandeling eerst een medische detoxopname nodig heeft in een veilige en een gecontroleerde omgeving dan kunt u naar ons verwijzen.

Wachttijden

Bij Fundamentum streven wij er naar om jou als ptiënt zo snel en goed mogelijk te helpen. Juist omdat zoveel mensen voor Fundamentum kiezen kan dit, net als bij iedere andere GGZ zorgverlener, leiden tot wachttijden. Dit betekent dat je niet altijd direct terecht kunt voor een intake op onze behandellocatie. Ook kan het zijn dat je enige tijd dient te wachten voordat je kunt beginnen aan de behandeling.

Klachtenafhandeling

Ondanks dat wij ons bij Fundamentum volledig inzetten om jou op een zo goed en persoonlijk mogelijke manier te helpen, kan het voorkomen dat je verwachtingen en wensen niet aansluiten bij onze zorg. Als dit gebeurt, dan horen we dit graag van je. Op deze manier kunnen we onze hulp verbeteren. We gaan graag met je in gesprek.