Vind wat je
zoekt

Volledige vergoeding (behalve eigen risico) ook binnen de basisverzekering.

Alle

Verslavingen

Het doel van Fundamentum is om je zo snel, zo veilig en zo comfortabel mogelijk door je afkick heen te helpen en je te voorzien van een optimaal behandeladvies voor vervolgbehandeling om definitief een punt te zetten achter je verslaving.

Een alcoholverslaving is de hel op aarde. Voor jou, maar misschien nog meer voor de mensen om je heen. Bel vandaag, dan kunnen we je direct helpen.

Je kunt niet meer mèt, je kunt niet meer zònder. Fundamentum helpt je om je leven weer op de rit te krijgen.

Heb je het gevoel niet meer zonder medicijnen te kunnen. Bij ons krijg je een behandeling waarbij je snel en veilig afkickt van je medicijnverslaving.

Een peperduur en verwoestend middel dat op verschillende leefgebieden veel schade aanricht. Bij Fundamentum zet je de eerste stap naar een leven zonder cocaïne.

If you stick to our program you will never ever believe what's gonna happen to you: it's going to be beyond your wildest imagination
- Dick Trubendorffer
Cannabis: een softdrug waarvan de gevolgen helaas niet soft zijn. Kick af van je cannabisverslaving en zet de eerste stap met de detox behandeling van Fundamentum.

Een neerslachtig en vermoeid gevoel is waar speedgebruik voor zorgt. Stop je lichaam, geest en sociale leven schade aan te brengen en kick af van speed. Fundamentum helpt je graag.