Vind wat je
zoekt

Korte wachtlijsten, altijd snel een afspraak.

Over ons

Bij Fundamentum ben je in vertrouwde handen. Fundamentum is de merknaam van EnDan.nu B.V., een geregistreerde en officiële GGZ-instelling voor gespecialiseerde GGZ.

Over Fundamentum

Fundamentum is specialist in het uitvoeren van een korte detoxbehandeling in medische setting en onder 24 uurs toezicht.

Detox onder goede begeleiding

Detox is een ander woord voor ontgiften. Mensen die verslaafd zijn geraakt aan alcohol, drugs of medicijnen zullen ontwenningsverschijnselen krijgen als ze stoppen met het gebruik van deze middelen.

Succesverhalen van onze patiënten

Al vele mensen volgden hun detox behandeling succesvol bij Fundamentum. Hieronder lees je hun ervaringen. Wil je net als deze mensen ook succesvol starten om van je verslaving af te komen? Wij helpen je!

Zorgprestatiemodel Fundamentum

In 2022 gaat Fundamentum over op het Zorgprestatiemodel (ZPM). Het ZPM is een landelijk model voor prestatiebekostiging, waarbij “prestaties” bepalen welke vergoeding de zorgaanbieder ontvangt voor de verleende zorg. Dit model zal van toepassing zijn op de gehele GGZ.

Wachttijden

Bij Fundamentum doen wij ons best om jou zo snel mogelijk te helpen. Omdat veel mensen zich voor onze detoxbehandeling aanmelden, kunnen er net als bij andere GGZ-zorgverleners wachttijden ontstaan. Op deze pagina vind je onze huidige wachttijden.

Samenwerkingspartners

Fundamentum is gespecialiseerd in kortdurende detoxbehandelingen. Om onze krachten te bundelen op het gebied van goede verslavingszorg, werkt Fundamentum samen met meerdere verwijzers. Op deze pagina vind je een overzicht van onze samenwerkingspartners.