Vind wat je
zoekt

Afkickkliniek Limburg

Detox onder professionele begeleiding

Als je op zoek bent naar een afkickkliniek in Limburg is Fundamentum een uitstekende keuze. Wij zijn gespecialiseerd in detox en helpen jou van je drugs-, medicatie of alcoholverslaving af te komen. Onze afkickkliniek in Limburg staat bekend om zijn uitgebreide team van professionals die jou 24 uur per dag begeleiden.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Afkickkliniek in de regio Noord-Limburg

De Fundamentum afkickkliniek in Limburg ligt in het dorpje Margraten op nog geen kwartier rijden van Maastricht. Dat maakt onze afkickkliniek als je uit Noord-Limburg komt ook een aantrekkelijke optie. Wij hebben bovendien goede contacten met andere klinieken uit de provincie. Daarnaast beschikt Fundamentum detox over een uitgebreid netwerk van hulpverleners in de verslavingszorg. Een vervolgbehandeling na de detox waarin je gaat werken aan de psychologische aspecten van je verslaving is dan ook zo geregeld. Deze behandeling is op verschillende plekken in Nederland mogelijk.

Afkickkliniek Limburg dicht bij België

Door de gunstige ligging in het zuiden van Nederland is onze afkickkliniek in Limburg ook vanuit België makkelijk te bereiken. In Margraten kun je te midden van de Limburgse heuvels in alle rust jouw lichaam zuiveren van giftige stoffen. Detox is een ander woord voor ontgiften. Onze afkickkliniek in Limburg is de specialist op het gebied van detox.

Afkicken onder professionele begeleiding

Om definitief een einde te maken aan jouw verslaving moeten eerst alle giftige stoffen uit je lichaam worden verwijders. Detox gaat daarom vaak gepaard met heftige ontwenningsverschijnselen. Het is dus belangrijk dat jij continu in de gaten wordt gehouden tijdens het ontgiften. Als specialist op het gebied van een korte maar krachtige detox behandeling reken je in onze afkickkliniek in Limburg op de professionele begeleiding die je nodig hebt. Onze behandelmethode is erop gericht om jou zo min mogelijk last te laten hebben van de afkickverschijnselen. Dit doen we onder meer door je van de daarvoor geschikte medicatie te voorzien tijdens jouw verblijf in onze afkickkliniek in Limburg.

Directe opname afkickkliniek Limburg

Wij werken niet met wachtlijsten. Voor een directe opname in onze afkickkliniek in Limburg ben je bij Fundamentum dan ook aan het juiste adres. Wij zijn 365 dagen per jaar geopend en bieden jou goede en professionele 24 uurs begeleiding door deskundige en speciaal hiervoor opgeleide artsen en verplegers.

Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar

intakegesprek kun je overal in Nederland terecht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een eerste gesprek. Je kunt ons altijd bereiken op nummer 0800-2345800. Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul dan het formulier in op onze website. We nemen dan uiterlijk binnen 24 uur contact met je op.
☎ Bel 0800 - 2345 800