Vind wat je
zoekt

Afkickkliniek Amsterdam

Of detox in Limburg

Ben jij op zoek naar een afkickkliniek buiten Amsterdam? Dan is Fundamentum in Margraten een uitstekende optie. Je krijgt er een unieke detox behandeling onder medische begeleiding. Hierbij worden alle giftige stoffen uit je lichaam verwijderd en kun jij in nog geen tien dagen weer helemaal clean aan een nieuw leven beginnen.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Van gelegenheidsgebruiker tot verslaafde

Marieke gebruikt al geruime tijd cocaïne. Begon dat nog ‘onschuldig’ met een enkel snuifje op een feestje, van lieverlee ging zij het steeds vaker gebruiken. Inmiddels gaat er geen dag voorbij of Marieke zit met haar neus in de poederdoos.

Johan is een stoere drinker die denkt dat hij alcohol wel de baas is. Twintig biertjes op een avond tijdens het weekend moet kunnen, vond hij. Tot hij op een dag ontdekte dat hij ook door de week trek had in bier en steeds meer ging consumeren. Johan is een alcoholist en is allang niet meer de baas over zijn eigen geest en lichaam.

Afkickkliniek in of buiten Amsterdam?

Johan en Marieke wonen allebei in Amsterdam. Marieke heeft een goede baan als financieel consultant, Johan heeft een eigen klusbedrijf. Zij willen van hun verslaving af, maar voelen er weinig voor om dat te doen in een afkickkliniek in Amsterdam. Eigenlijk schamen ze zich voor hun verslaving. Afkicken doen ze dan ook liever ergens ver weg in een anonieme omgeving, in een afkickkliniek buiten Amsterdam.

Fundamentum afkickkliniek buiten Amsterdam

Onze kliniek in Margraten is een uitstekend alternatief als je buiten Amsterdam wilt afkicken. Op een kwartier afstand van Maastricht kun je in alle rust, tussen de Limburgse heuvels, jouw lichaam vrijmaken van giftige stoffen. Fundamentum is de enige afkickkliniek in Nederland die volledig is gespecialiseerd in detox.

Er is wel een mogelijkheid om jouw intakegesprek in Amsterdam te houden. Hiervoor hoef je dan niet ver te reizen. Onze intakelocatie vind je op het volgende adres:

Fundamentum Detox | Intakelocatie | Amsterdam

Geschutswerf 14

1018 BX, Amsterdam

24 uurs begeleiding tijdens detox

Tijdens jouw behandeling word je 24 uur per dag in de gaten gehouden door ons team van artsen en verpleegkundig personeel. Dat is een voorwaarde om jouw afkickproces veilig te laten verlopen. Bovendien zorgen we ervoor dat je zo min mogelijk last hebt van de afkickverschijnselen.

Ben jij klaar voor een detox? Kies voor onze afkickkliniek buiten Amsterdam.
☎ Bel 0800 - 2345 800