Vind wat je
zoekt

Afkickkliniek Den Bosch

Afkicken bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een afkickkliniek buiten Den Bosch? Wil je niet afkicken in Den Bosch, maar liever wat verder van je dagelijkse omgeving de strijd aangaan met je verslaving? Dan is Fundamentum in Margraten een uitstekende optie. Onze kliniek, vlak bij Maastricht, is specialist in detox behandelingen.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Afkickkliniek buiten Den Bosch

Wanneer je uit ‘s-Hertogenbosch of nabije omgeving komt, ligt het misschien voor de hand dat je wilt afkicken in Den Bosch. Toch kan het juist verstandig zijn om te kiezen voor een minder bekende omgeving waar je niet wordt afgeleid en in alle rust kunt afkicken van je verslaving. In Margraten vind je midden tussen de Limburgse heuvels ons alternatief voor een afkickkliniek in Den Bosch.

Detoxen in afkickkliniek bij Den Bosch

Fundamentum is de enige afkickkliniek in Nederland die volledig is gespecialiseerd in detoxificatie. Wij behandelen zowel mensen met een alcohol-, drugs-, en medicijnverslaving. Tijdens de detox behandeling die gemiddeld tien nachten duurt, word je begeleid door ons team van gespecialiseerde artsen en verpleegkundig personeel. De behandeling is erop gericht om jouw lichaam te ontgiften. Zodra je bevrijd bent van alle giftige stoffen ben je niet meer afhankelijk van alcohol, drugs of medicijnen.

Waarom kiezen voor afkickkliniek buiten Den Bosch?

  • Onze detox behandeling wordt voor 100% vergoed door je basisverzekering. Je betaalt alleen het eigen risico van maximaal 385 euro.
  • Onze kliniek is 365 dagen per jaar geopend. Je kunt bij Fundamentum ook op zon- en feestdagen terecht.
  • Wij werken niet met lange wachtlijsten. Je kunt bij ons dan ook vrijwel direct worden opgenomen voor een detox behandeling.
  • Via een uitgebreid netwerk van contacten bieden we je mogelijkheden voor een vervolgtraject waar je leert om te gaan met de psychische kant van je verslaving. 

Jouw intakegesprek zal plaatsvinden op onze speciale intakelocatie in Amsterdam. Deze locatie vind je op het volgende adres:

Fundamentum Detox | Intakelocatie | Amsterdam

Geschutswerf 14

1018BX, Amsterdam

Kies jij ook voor een afkickkliniek buiten Den Bosch? Maak dan gelijk een afspraak! Je kunt ons gratis bellen op nummer 0800 2345 800.
☎ Bel 0800 - 2345 800