Vind wat je
zoekt

Unieke detox in afkickkliniek Maastricht

bij Fundamentum

Op zoek naar een afkickkliniek vlak bij Maastricht? Bij Fundamentum in Margraten kun je direct terecht als je wilt afkicken van je verslaving. Wij bieden een unieke detox, zodat jij straks weer helemaal schoon door het leven gaat.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Afkickkliniek Fundamentum vlakbij Maastricht

Onze afkickkliniek bij Maastricht vind je op slechts een kwartiertje rijden in het plaatsje Margraten. Hier midden in het Limburgse heuvelland kun jij anoniem en in alle rust gaan afkicken. Fundamentum behoort tot een van de betere afkickklinieken in Nederland. Wij zijn volledig gespecialiseerd in detox. Onze unieke detox afkickkliniek nabij Maastricht is dan ook de uitgelezen plek om definitief een einde te maken aan je alcohol-, drug- of medicijnverslaving. Onze patiënten, die Fundamentum waarderen met een 8,4 , komen uit het hele land. Voor jouw intakegesprek kun je dan ook overal in Nederland terecht.

Directe opname in afkickkliniek Maastricht

Wanneer je besluit om af te kicken, wil je natuurlijk zo snel mogelijk beginnen. Je wilt tenslotte voorkomen dat je weer valt voor de verleidingen van de verslavende middelen. Wij werken met korte wachtlijsten. Je kunt in onze afkickkliniek vlak bij Maastricht vrij snel worden opgenomen. Fundamentum is het hele jaar open. 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bieden wij een uitstekende verslavingszorg.

Waarom kiezen voor afkickkliniek Maastricht?

Heb je met de unieke detox behandeling, directe opname en de professionele 24 uurs zorg al genoeg argumenten in handen om te kiezen voor onze afkickkliniek nabij Maastricht, wijzen we je ook nog graag op de volgende voordelen:

  • Onze afkickkliniek in de buurt van Maastricht beschikt over een uitgebreide medische staf van artsen, verpleegkundigen, psychologen en psychiaters.
  • De kosten van de detox behandeling worden vergoed door de basisverzekering (behalve eigen risico). 
  • We helpen je bij het vinden van een vervolgbehandeling.

Bel ons

Afkicken in Margraten, vlak bij Maastricht? Bel ons vandaag nog op 0800-2345800.
☎ Bel 0800 - 2345 800