Vind wat je
zoekt

Unieke detox in Margraten

De eerste stap

Afkicken van alcohol, drugs of medicijnen? Kies voor een detox in Margraten, vlak bij Maastricht. In de kliniek van Fundamentum kun je in alle rust van jouw verslaving afkomen.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel nu met een deskundige

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • Geen wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Wat houdt een detox in Margraten in?

Detox of detoxificatie is een ander woord voor ontgiften. Tijdens een detox in Margraten ga je alle giftige stoffen uit je lichaam verwijderen. Als gevolg van je verslaving zit jouw lichaam er vol van. Zo’n detox behandeling duurt dan ook gemiddeld tien nachten, soms iets langer soms iets korter. De duur is afhankelijk van de hoeveelheid verslavende middelen die je hebt gebruikt en ook hoelang je dat al doet.

Detox in Margraten onder medische begeleiding

Afkicken kan best heftig zijn. Veel verslaafden krijgen te maken met afkickverschijnselen wanneer zij gaan stoppen met hun drank-, drugs- of medicijngebruik. In sommige gevallen is dat niet zonder risico's. Vooral als jij tot de categorie zwaar verslaafden behoort, is afkicken zonder deskundige begeleiding best gevaarlijk. Dat geldt zeker tijdens de eerste paar dagen. Ons team van gespecialiseerde verslavingsartsen en verpleegkundig personeel houden je daarom continu in de gaten en kijken hoe jij reageert op je detox. Zij weten precies hoe zij moeten inspelen op de ontwenningsverschijnselen die je
tegenkomt tijdens je afkickproces. Door je onder meer passende medicatie te geven, proberen ze je afkick zo draaglijk mogelijk voor je te maken.

Waarom detox in Margraten?

Sommige verslaafden willen het liefst ver weg van hun normale verblijfplaats afkicken. Een nieuwe omgeving biedt een nieuw perspectief. Wanneer je kiest voor een detox in Margraten verblijf je in onze kliniek in het uiterste zuiden van Nederland. Hier tussen de Limburgse heuvels kun je anoniem, veilig en in alle rust werken aan een nieuw bestaan en ervoor zorgen dat je lichaam niet meer afhankelijk is van verslavende middelen. Niet alleen ontvang je medische bijstand, ook op psychisch niveau helpen onze psychiaters en psychologen jou verder op weg.

Ben jij klaar voor een detox in Margraten? Bel ons op nummer 0800-2345800.
☎ Bel nu met een deskundige