Vind wat je
zoekt

Voor en na foto's stoppen met alcohol

Bekijk het verschil

Verjaardagen, bedrijfsborrels, bruiloften, festivals; in het leven zijn er veel momenten waarop alcohol gedronken wordt. Het middel is sociaal geaccepteerd maar langdurig en/of veel alcohol drinken heeft zeer nadelige gevolgen voor je innerlijk en uiterlijk. Bekijk de voor en na foto’s bij stoppen met alcohol.

Ben je verslaafd aan alcohol? Zet de eerste stappen naar een leven zonder alcoholverslaving. Neem contact op met Fundamentum via 0800 2345 800 om een eerste gesprek in te plannen. Wij helpen je graag verder.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Afvallen na stoppen met alcohol

Alcohol is een ware caloriebom. Niet alleen de alcohol zelf, maar vooral de (toegevoegde) suikers in drankjes en de hapjes waarmee alcohol drinken vaak samengaat. Maar wat als je stopt met alcohol? Het kan verrassend zijn hoeveel er kan veranderen in je uiterlijk wanneer je stopt met alcohol drinken. Eventueel in combinatie met voldoende beweging vliegen de kilo’s eraf. Op voor en na foto’s van mensen die zijn gestopt met alcohol is het verschil goed te zien. Een half jaar later kan iemand er al heel anders uitzien. Laat je inspireren door deze transformaties.

Bekijk voor en na foto’s van stoppen met alcohol via deze link.

Waarom een pafferig gezicht op voor en na foto’s na het stoppen met alcohol?

Hoe komt dat eigenlijk, een pafferig gezicht door alcohol op voor en na foto’s? Jarenlang alcohol drinken kan invloed hebben op de manier waarop je eruitziet, vooral in je gezicht. Het kan leiden tot een opgeblazen, pafferig gezicht, waarbij je ogen gezwollen lijken en je wangen voller zijn. Dit kan komen doordat alcohol uitdroging veroorzaakt, wat leidt tot vasthouden van vocht in je lichaam. Het kan ook leiden tot bloedvaten die verwijden. Dit kan voor roodheid zorgen en gesprongen aderen in je gezicht.

Veranderingen op voor en na foto’s na stoppen met alcohol drinken?

Op de voor en na foto’s zie je dat je lichaam zich herstelt zodra je stopt met alcohol drinken. Na verloop van tijd merk je dat je gezicht minder opgezwollen is en dat je een gezondere, natuurlijke uitstraling krijgt. Het kan even duren voordat deze veranderingen optreden, maar ze zijn een positief teken van herstel.

Veranderingen die optreden na het stoppen met alcohol drinken hebben niet alleen invloed hebben op je uiterlijk, maar ook op je algehele gezondheid. Als je merkt dat alcohol een negatieve invloed heeft op je leven en je gezondheid, overweeg dan om professionele hulp te zoeken en de eerste stap te zetten naar een gezonder leven.

Herstellen en ontwennen met professionele begeleiding

Onze kliniek in Limburg biedt detoxbehandelingen aan onder andere alcoholverslaafden. Detoxen is een belangrijke eerste stap om van je alcoholverslaving af te komen. We begeleiden je gedurende gemiddeld twee weken bij het ontgiften en je krijgt medische ondersteuning bij het omgaan met onthoudingsverschijnselen. Neem contact met ons op via 0800 2345 800 tussen 07:00 en 22:00 uur om een intakegesprek in te plannen.
☎ Bel 0800 - 2345 800