Vind wat je
zoekt

Wachttijden

Bij Fundamentum streven wij er naar om jou als cliënt zo snel en goed mogelijk te helpen. Juist omdat zoveel mensen voor Fundamentum kiezen kan dit, net als bij iedere andere GGZ zorgverlener, leiden tot wachttijden. Dit betekent dat je niet altijd direct terecht kunt voor een intake op onze behandellocatie. Ook kan het zijn dat je enige tijd dient te wachten voordat je kunt beginnen aan de behandeling.
➤ Plan jouw intake ☎ Bel nu met een deskundige

  • Geen wachtlijsten, altijd snel een afspraak
  • Behandeling volledig vergoed
  • 7 dagen per week, 365 dagen per jaar open

De intakeprocedure bij Fundamentum duurt ongeveer vier uur. Onze intakeprocedure bestaat uit een aantal onderdelen waaronder een intake en behandelplanbespreking die aaneensluitend plaatsvinden op één dagdeel. De behandeling start in principe wanneer het behandelplan is getekend. Je kunt tot aan de opname direct starten met het bezoeken van de zelfhulpgroepen in je nabije omgeving. De individuele behandelsessies starten enige tijd later. Hieronder vind je de gemiddelde wachttijden over de afgelopen vier weken. De wachttijd wordt beïnvloed door meerdere, praktische en behandelinhoudelijke, factoren waardoor de werkelijke wachttijd kan afwijken van de gemiddelde wachttijd (laatst aangepast 03-01-2022).

Wachttijd

Intake: Binnen één week
Start behandeling: Drie weken

Bovenstaande wachttijden zijn onze gemiddelde wachttijden.

Momenteel kunnen we geen cliënten in behandeling nemen die verzekerd zijn bij ASR (Ditzo, De Amersfoortse), Zorg en Zekerheid en DSW omdat wij geen overeenkomst hebben met deze zorgverzekeraars. Onze Intake Office kijkt graag mee naar de mogelijkheden. Bel 0800-2345 800 voor meer informatie.
☎ Praat nu met een deskundige