Vind wat je
zoekt

Afkickkliniek Tilburg

Of detox bij Fundamentum

Ben je op zoek naar een goed alternatief voor een afkickkliniek in Tilburg? Waarom niet kiezen voor Fundamentum in Margraten? Wij zijn de enige kliniek in Nederland die volledig is gespecialiseerd in detox. Gedurende een korte behandeling verwijder je alle giftige stoffen uit jouw lichaam en ben je niet meer afhankelijk van het middel dat je gebruikte.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel nu met een deskundige

  • Geen wachtlijsten, altijd snel een afspraak
  • Behandeling volledig vergoed
  • 7 dagen per week, 365 dagen per jaar open

Voor wie is afkickkliniek Tilburg geschikt?

Het alternatief voor een afkickkliniek in Tilburg biedt een detox voor verschillende verslavingen. Ben je verslaafd aan alcohol, drugs of medicijnen? Denk er dan serieus over na om je bij ons aan te melden voor een detox behandeling. Omdat wij niet met wachtlijsten werken, is de kans groot dat je vrijwel direct terecht kunt.

  • Afkicken van alcohol gaat vaak gepaard met heftige ontwenningsverschijnselen. Stoppen met alcohol zonder goede begeleiding is niet zonder gevaar. Mogelijk krijg je te maken met een delirium tremens of een toeval. Je kunt dan maar beter worden begeleid door een team van gespecialiseerde artsen en verpleegkundigen. 
  • Voor verschillende drugsverslavingen ben je bij Fundamentum aan het juiste adres. Wij bieden onder meer hulp bij een verslaving aan coke, speed, marihuana, XTC en lachgas. Elke drug heeft specifieke afkickverschijnselen. Wij bieden dan ook een detox die helemaal gericht is op jouw verslaving.
  • Medicijnverslaving is een groeiend probleem. Steeds meer mensen gebruiken pijnstillers of slaap- en kalmeringsmiddelen en vinden het moeilijk om daarmee te stoppen. Afhankelijk van jouw situatie bekijken we wat de mogelijkheden zijn. In sommige gevallen is het beter om stapsgewijs te minderen voordat je definitief kunt stoppen. Soms is een detox behandeling waarin je in een keer van je verslaving af bent de beste oplossing.

Bereik alternatieve afkickkliniek Tilburg in 90 minuten

Afkickkliniek Fundamentum bevindt zich in Margraten, vlak bij Maastricht. In zo’n 90 minuten zit jij tussen de Limburgse heuvels voor een detox onder goede begeleiding.

Je intake kan echter wel plaatsvinden op onze intake locatie in Tilburg. Hieronder vind je de adresgegevens van de intakelocatie:

Fundamentum Detox | Intakelocatie | Tilburg

Spoorlaan 424

5038CG, Tilburg

Vind jij een reis van 90 minuten de moeite waard om succesvol af te kicken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar.
☎ Bel nu met een deskundige