Vind wat je
zoekt

Detox kliniek

In Margraten

Wil jij werken aan je verslaving en ben je op zoek naar een detox kliniek waar je op een verantwoorde manier en onder deskundige begeleiding kunt afkicken? Dan is Fundamentum, detox kliniek in Margraten, de plek waar je moet zijn. Wij zijn dé nummer 1 specialist detox kliniek in Nederland.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

 • Al 1000+ mensen gingen je voor
 • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
 • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Afkicken in detox kliniek Margraten

Opeens is daar een dag waarop je het beu bent om nog langer verslaafd te zijn. Je hebt er al vaker aan gedacht, maar nu weet je het zeker. Je wilt je leven veranderen en afkicken van je verslaving. In onze detox kliniek in Margraten ga jij die stap zetten.

Wat betekent detox in Margraten?

Het woord detox is een afkorting van detoxificatie en betekent ontgifting. Detox in Margraten houdt in dat je in ongeveer 10 dagen alle giftige stoffen gaat verwijderen die als gevolg van je verslaving in je lichaam zitten. In onze detox kliniek doe je dat anoniem, in alle rust en in een veilige omgeving. Zodra de behandeling achter de rug is, voel je je gelijk al een stuk beter. Je hebt dan je eerste stap gezet van waaruit je verder kunt werken om geestelijk en lichamelijk weer helemaal gezond te worden.

Hoe werkt een behandeling in detox kliniek Margraten?

Een detox behandeling moet je niet onderschatten. Het kan best heftig en beangstigend zijn. Tijdens het ontgiften van je lichaam kun je te maken krijgen met ontwenningsverschijnselen. In sommige gevallen kan dit zelfs levensgevaarlijk zijn. In onze detox kliniek houden we je daarom continu in de gaten. Er staat dag en nacht een team van gespecialiseerde artsen en verplegers voor je klaar. Zij zorgen ervoor dat je de juiste medicatie krijgt om jouw afkickproces in goede banen te leiden. Ons team van specialisten zal je tijdens het hele proces ondersteunen. Dat maakt Fundamentum tot een unieke detox kliniek in Nederland. Wij zijn volledig gespecialiseerd in detoxificatie. Je kunt bij Fundamentum zowel terecht voor een alcohol-, medicijn- als drugsverslaving (uitgezonderd heroïne en GBH.)

Wat zijn de sterke punten van de detox kliniek?

  • Wij werken met korte wachtlijsten, een afspraak is dus zo gemaakt.
  • Volledige vergoeding door de basisverzekering (behalve het eigen risico).
  • Wij zijn 365 dagen per jaar geopend, dus ook tijdens het weekend en op feestdagen.
  • We werken nauw samen met zelfhulpgroepen in het hele land.
  • Onze detox kliniek in Margraten beschikt over een team van gespecialiseerde artsen en verpleegkundig personeel.

Bel gratis naar 0800-2345800

Heb je vragen, dan mag je ons altijd bellen. Ook al heb je 1000 vragen, wij zitten voor je klaar en helpen je! Je kunt ons ook bellen voor een eerste kennismakingsgesprek. Ben jij klaar voor een veilige detox in onze kliniek? Bel gratis naar 0800-2345800.
☎ Bel 0800 - 2345 800