Vind wat je
zoekt

Detox opname

Klinische begeleiding

Staat je besluit vast en wil je nu eindelijk een einde maken aan jouw verslaving? Dan ben je erbij gebaat dat je snel in aanmerking komt voor een detox opname. Bij de specialist in detox is een opname zo geregeld. Wij kennen korte wachttijden; voor een klinische detox opname ben je bij Fundamentum, afkickkliniek in Margraten, dan ook aan het juiste adres.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel nu met een deskundige

  • Korte wachtlijsten, altijd snel een afspraak
  • Behandeling volledig vergoed
  • 7 dagen per week, 365 dagen per jaar open

Gratis bellen voor een detox opname

Of je nu gelijk een afspraak wilt maken voor een detox opname of eerst nog wat vragen hebt, je kunt ons altijd bellen. Het maakt niet uit of je één vraag hebt of een paar honderd; wij zijn 365 dagen per jaar bereikbaar op het gratis nummer 0800-2345 800 en beantwoorden al je vragen over een detox opname in onze kliniek. Een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek is ook zo gemaakt. Niets staat je dan nog in de weg om de belangrijke stap te gaan zetten om af te kicken van jouw alcohol-, medicijn-, of drugsverslaving (uitgezonderd een GHB- of langdurige heroïneverslaving).

Hoe gaat een detox opname in zijn werk?

Na het intakegesprek begint je weg naar een nieuw leven waarin je niet meer afhankelijk bent van bepaalde verslavende middelen. In het mooie Limburgse heuvellandschap vind je een ideale plek om in alle rust van jouw verslaving af te komen. Tijdens de detox word je begeleid door gespecialiseerde artsen en verpleegkundig personeel. Zij zijn experts op het gebied van een detox behandeling. Je weet dus dat je in goede handen bent tijdens de 10 nachten dat je in onze kliniek zult verblijven.

Klinische detox opname

We spreken van een klinische detox opname, omdat je medisch begeleid wordt. Dat is echt wel nodig, want een detox kan soms behoorlijk heftig zijn. Detox is een ander woord voor ontgiften. Dat is precies wat er gebeurt; je lichaam gaat zich ontdoen van alle giftige stoffen tijdens jouw verblijf in onze kliniek. Dit gaat vrijwel altijd gepaard met ontwenningsverschijnselen. Bij de één zal dit veel meer het geval zijn dan bij de ander, afhankelijk van je leeftijd en je gebruikerspatroon.

Detox opname in veilige omgeving

Helemaal zonder gevaar is een detox niet. Daarom is goede medische begeleiding door deskundige artsen en verplegers heel belangrijk. Je staat er niet alleen voor. Als je je rot voelt, kunnen zij je precies vertellen waarom en je uitleggen dat dit heel normaal is. Je wordt tijdens het proces 24 uur per dag in de gaten gehouden, zodat jouw detox veilig verloopt. Indien nodig krijg je ook medicatie toegediend die ervoor zorgt dat je zo min mogelijk last hebt van de afkickverschijnselen.

Maak werk van je detox opname

Wil je van jouw verslaving af en je lichaam ontgiften? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Bel gratis naar 0800-2345800.
☎ Praat nu met een deskundige