Vind wat je
zoekt

Neus spoelen na coke

Voorkomt niet alle schade

Cocaïne is niet alleen verslavend en slecht voor je gezondheid, het zorgt ook voor flinke schade aan je neus. Regelmatig snuiven zorgt ervoor dat je neus constant geïrriteerd is. Om ontstekingen te voorkomen spoelen veel gebruikers na het snuiven hun neus met bijvoorbeeld lauw zout water of een neusspray. Er blijft dan wel nog steeds schade ontstaan.

Stoppen met het snuiven van cocaïne is makkelijker gezegd dan gedaan. Weet dat er hulp is. Neem contact op met Fundamentum, dé specialist in het uitvoeren van korte detoxbehandelingen.

➤ Doe de cocaïnetest ☎ Bel nu met een deskundige

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Hoe maak je je neus schoon na snuiven?

De meeste cocaïnegebruikers snuiven cocaïne. Op deze manier komt de cocaïne via de neusslijmvliezen in de bloedbaan terecht. Het snuiven van coke kan zorgen voor een verstopte neus, neusbloedingen, neusontstekingen en zelfs longproblemen. Om deze problemen te voorkomen is het belangrijk om na gebruik je neus te spoelen. Ook kan een gaatje in het neustussenschot ontstaan. Ben je benieuwd wat te doen bij een brandende neus na coke? Om de resten coke uit je neus te spoelen, maak je de neus schoon en verminder je zwellingen. Ook wordt snot meteen uit je neus gespoeld, waardoor je weer beter kunt ademen.

Neus spoelen na coke gebruik

Er zijn verschillende manieren om de neus te spoelen na het gebruik van cocaïne. De meest voorkomende manier is met een zoutoplossing. De zoutoplossing helpt om de neus schoon te maken en de eventuele resten cocaïne weg te spoelen. Er bestaan ook speciale spoelingen, die naast zout ook ingrediënten bevatten die de gezondheid van de neus en de longen bevorderen.

Stop met het gebruik van cocaïne

Je neus spoelen na coke gebruik helpt de schade beperken, maar het is niet de oplossing. Stoppen met cocaïne snuiven is de beste oplossing en de enige manier waarop je neus kan herstellen. Stoppen met het snuiven van cocaïne is makkelijker gezegd dan gedaan. Fundamentum hebt je graag van je cocaïneverslaving af. Bel naar 0800 2345 800 en maak een afspraak voor een detoxbehandeling. We hebben snel plek en de bieden volledige vergoeding (behalve eigen risico), ook binnen de basisverzekering.
☎ Bel 0800 - 2345 800