Vind wat je
zoekt

Cocaine test

Doe de test

Cocaïne (coke) is een populaire drug: zo’n 5% van de Nederlandse volwassen bevolking heeft het wel eens gebruikt. Deze harddrug heeft een zeer verslavende werking en werkt dus een cokeverslaving in de hand.

Met de anonieme cocaïnetest van Fundamentum kun jij testen of je mogelijk verslaafd bent aan coke. Mocht dit uit de test naar voren komen, dan kunnen wij je lichamelijk helpen afkicken met behulp van onze detoxbehandeling. Je zet hiermee de eerste stap naar herstel van je verslaving. Na de coke detox ben je klaar voor een vervolgbehandeling om aan het psychische aspect van je verslaving te werken.


Coke test: wanneer is je cocaïnegebruik problematisch?

Het gebruik van cocaïne is door de jaren heen gestegen in Europa. Ongeveer 1 op de 20 volwassen mensen in Nederland heeft wel eens cocaïne gebruikt. Dit aantal ligt nog een stuk hoger wanneer we kijken naar festival- en clubbezoekers. Wij raden gebruik van coke altijd af, maar met de coke test van Fundamentum kun jij testen of je te veel cocaïne gebruikt en je gebruik problematisch is. Deze test is helemaal anoniem, je gegevens worden niet opgeslagen.


Hoe werkt de cocaine test?

Onze cocaïne test bestaat uit een aantal vragen over jouw cokegebruik. Onder andere wordt gevraagd hoe veel coke je gebruikt en wat jouw redenen zijn om te gebruiken. Na het invullen van de cokeverslaving test krijg je een uitslag die de vraag beantwoordt of jouw cokegebruik problematisch is. De test biedt meer inzicht in je gebruik maar is niet bedoeld om een diagnose te stellen. Blijkt uit de test dat je mogelijk verslaafd bent aan cocaïne, neem dan contact met Fundamentum op.

Komt uit de test dat jouw gebruik niet problematisch is maar maak je je alsnog zorgen, ook dan kun je contact met ons opnemen.


Afkicken van coke bij Fundamentum

Blijkt uit de cocaïne test dat jouw cocaïnegebruik problematisch is? Wij kunnen jou op weg helpen om van af te kicken van coke. Met onze detoxbehandeling voor cocaïneverslaving zet je de eerste stap richting een leven in herstel.

Heb jij vragen naar aanleiding van je cocaine test? Bel 0800- 2345 800. Voor hulp bij jouw cocaïneverslaving kun je contact met ons opnemen.

☎ Praat nu met een deskundige