Vind wat je
zoekt

Beste afkickkliniek alcohol

Waarom kiezen voor Fundamentum

Als je van je alcoholverslaving wilt afkomen, dan kun je maar beter kiezen voor een afkickkliniek voor alcohol van topkwaliteit. Voor een kundige afkickkliniek voor alcohol in Nederland ben je bij Fundamentum in het Limburgse Margraten aan het juiste adres. Met behulp van onze detox behandeling reken jij definitief af met je drankverslaving.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • Korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Opname in afkickkliniek voor alcohol

Je hebt jezelf lange tijd wijsgemaakt dat je jouw alcoholverslaving wel onder controle had. Tot je op een dag wakker wordt en je realiseert dat als je nu geen actie onderneemt, je er nooit meer van afkomt. Het is heel moeilijk om in je eentje af te kicken van alcohol. Bovendien kan het ook best gevaarlijk zijn vanwege bepaalde heftige afkickverschijnselen. Vooral als je al geruime tijd met een stevig drankprobleem te kampen hebt. Het is dus het meest verantwoord om op zoek te gaan naar een afkickkliniek voor alcohol waar je onder professionele begeleiding de strijd aan kunt gaan met je verslaving. Als je de keuze gemaakt hebt om te stoppen met gebruik, dan is het wel zo fijn om snel terecht te kunnen voor een behandeling. Bij Fundamentum kun je meestal al snel starten met je detox behandeling. Een afspraak is dan ook zo gemaakt.

Detox in afkickkliniek alcohol

Fundamentum biedt een detox behandeling waarbij je jouw lichaam gaat reinigen van giftige stoffen. Detox betekent ontgiften. Door je overmatig alcoholgebruik heeft je lichaam moeite om alle giftige stoffen, ofwel afvalstoffen te verwijderen. Onze detox behandeling helpt je daarbij. Dit gaat echter niet zonder slag of stoot. Afkicken van alcohol betekent dat je te maken kunt krijgen met ontwenningsverschijnselen als darmkrampen, zweten, trillen en soms ook hallucinaties of epileptische aanvallen.

Afkicken onder medisch toezicht

Om jouw detox behandeling verantwoord te laten verlopen, word je in onze afkickkliniek onder medisch toezicht begeleid door ons deskundige team, bestaande uit verslavingsartsen en verpleegkundig personeel . Passende medicatie zorgt ervoor dat je zo min mogelijk last hebt van de afkickverschijnselen. Na een tot twee weken is je lichaam gereinigd en is het niet meer afhankelijk van alcohol. Hierna voel je je tevens fit genoeg om in een vervolgbehandeling te werken aan het geestelijke aspect van de verslaving.

Bel ons gratis nummer

Wil jij van je drankprobleem afkomen in onze afkickkliniek voor alcohol? Bel nu met Fundamentum 0800-2345800.
☎ Bel 0800 - 2345 800