Vind wat je
zoekt

Afkickkliniek Den Haag

Er is zijn meer opties dan je denkt

Ben je op zoek naar een afkickkliniek in Den Haag?  Wij bieden een alternatief in Margraten, een dorpje nabij Maastricht middenin het Limburgse heuvellandschap. Hier kun je in alle rust afkicken. Voor je intakegesprek kun je terecht bij de intakelocatie van Fundamentum in Amsterdam. We vertellen je dan precies wat je van ons kunt verwachten op onze behandellocatie in Margraten.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Afkickkliniek buiten Den Haag

Voor een afkickkliniek in Den Haag hoef je niet lang te zoeken. Maar is het wel zo verstandig om te kiezen voor afkicken in Den Haag? Als je daar vandaan komt, ken je de stad van a tot z en weet je precies waar en hoe je aan jouw favoriete verslavende middelen kunt komen. Misschien heb je er veel meer baat bij om de strijd met je verslaving ver van huis aan te gaan. Je raakt dan veel minder snel in de verleiding en je kunt je helemaal focussen op je afkickproces in een voor jou onbekende omgeving. Afkicken bij Fundamentum in het Limburgse Margraten is dan ook een uitstekend alternatief.

Intake afkicken in Amsterdam

Voordat je behandeling bij Fundamentum in Zuid-Limburg kan starten, volg je eerst een intake.  Je intake voor de detoxbehandeling zal plaatsvinden in ons speciale intakecentrum in Amsterdam. Hieronder vind je de adresgegevens van de intakelocatie:

Fundamentum Detox | Intakelocatie | Amsterdam

Geschutswerf 14

1018 BX, Amsterdam

Ons alternatief voor een afkickkliniek voor drugs in Den Haag is rustig gelegen in het heuvelachtige landschap dat karakteristiek is voor het zuiden van Limburg. Je kunt onze kliniek in Margraten eenvoudig bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Den Haag Centraal neem je de trein naar Maastricht. De reistijd is ongeveer 2 uur en 45 minuten. Hier stap je over op de bus die je in 20 minuten naar Margraten brengt. Ook met de auto bedraagt de reistijd ongeveer 3 uur. Stoppen met alcohol, drugs of medicijnen? Bel ons voor een intake op nummer 0800 2345800.
☎ Bel 0800 - 2345 800