Vind wat je
zoekt

Afkickkliniek Den Haag

Er is zijn meer opties dan je denkt

Ben je op zoek naar een afkickkliniek in Den Haag? Volgens de ZorgkaartNederland kun je bij veertien verschillende instellingen afkicken in Den Haag. Wist je dat je hier ook terecht kunt bij de intakelocatie van Fundamentum? We vertellen je dan precies wat je van ons kunt verwachten op onze behandellocatie in Margraten.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel nu met een deskundige

  • Geen wachtlijsten, altijd snel een afspraak
  • Behandeling volledig vergoed
  • 7 dagen per week, 365 dagen per jaar open

Afkickkliniek buiten Den Haag

Voor een afkickkliniek in Den Haag hoef je niet lang te zoeken. Maar is het wel zo verstandig om te kiezen voor afkicken in Den Haag? Als je daar vandaan komt, ken je de stad van a tot z en weet je precies waar en hoe je aan jouw favoriete verslavende middelen kunt komen. Misschien heb je er veel meer baat bij om de strijd met je verslaving ver van huis aan te gaan. Je raakt dan veel minder snel in de verleiding en je kunt je helemaal focussen op je afkickproces in een voor jou onbekende omgeving. Afkicken bij Fundamentum in het Limburgse Margraten is dan ook een uitstekend alternatief.

Intake afkicken in Den Haag

Het is goed voor te stellen dat je voor een intakegesprek niet helemaal naar Zuid-Limburg wilt afreizen. Je wilt tenslotte eerst weten of afkicken bij Fundamentum voor jou de beste keuze is. Daarom bieden we de mogelijkheid de intake in Den Haag te doen. Wil je na dit gesprek doorgaan met je behandeling, dan volg je deze in onze afkickkliniek in Limburg.

Ons alternatief voor een afkickkliniek voor drugs in Den Haag is rustig gelegen in het heuvelachtige landschap dat karakteristiek is voor het zuiden van Limburg. Je kunt onze kliniek in Margraten eenvoudig bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Den Haag Centraal neem je de trein naar Maastricht. De reistijd is ongeveer 2 uur en 45 minuten. Hier stap je over op de bus die je in 20 minuten naar Margraten brengt. Ook met de auto bedraagt de reistijd ongeveer 3 uur. Stoppen met alcohol, drugs of medicijnen? Bel ons 24/7 voor een intake in Den Haag op nummer 0800 2345800.
☎ Bel nu met een deskundige