Vind wat je
zoekt

Wat is een coke detox?

Ontgiften van coke

Wil je afkicken van de coke? Dan kan een coke detox jou een goede dienst bewijzen. Maar wat is een coke detox nu eigenlijk precies?

➤ Doe de cocaïnetest ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • Korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Hoe kun je stoppen met je coke gebruik?

Wanneer je een snuifje coke hebt genomen, heb je het gevoel dat je de hele wereld aankunt. Het euforische gevoel is echter maar van korte duur. Zodra het effect van de cocaïne is uitgewerkt, ben je ook dat gevoel kwijt. Je grijpt dus steeds vaker naar het middel om maar het idee te hebben dat jij onoverwinnelijk bent. Zo houd je jezelf steeds voor de gek tot er een moment komt dat je wilt stoppen met coke. Heb je weleens gedacht aan een coke detox om je lichaam weer helemaal op te schonen en de geest weer helder te krijgen?

Coke detox verwijdert chemisch afval

Cocaïne komt oorspronkelijk van de coca-plant. Van de blaadjes wordt in het Andesgebergte al eeuwenlang thee getrokken. Het zorgt voor wat extra energie en helpt tegen hoogteziekte. Van die natuurlijke cocabladeren is in het witte poeder echter weinig meer over. Coke is een volledig chemisch product waar je lichaam echt niet vrolijk van wordt. Iedere keer als jij coke gebruikt, komen er giftige stoffen in je lijf. Detox, of detoxificatie, betekent ontgiften. Tijdens een coke detox onder medisch toezicht ga jij je natuurlijke afvalverwerkingssysteem een handje helpen en alle giftige stoffen uit je lichaam verwijderen.

Coke detox eerste stap bij afkicken

Hoewel het gebruik van coke vooral leidt tot een geestelijke verslaving, kun je daar pas echt aan gaan werken als je lichaam schoon is. Bij Fundamentum word je tijdens het afkicken begeleid door gespecialiseerde artsen, verplegers, psychologen en psychiaters. Zo zet je de eerste belangrijk stap om definitief van je cocaïneverslaving af te komen. Na een korte coke detox in onze kliniek volg je nog een therapie die is gericht op de psychische kant van je verslaving.

Afkicken met behulp van een coke detox? Bel ons vandaag nog voor een afspraak op 0800-2345800.
☎ Bel 0800 - 2345 800