Vind wat je
zoekt

Elke dag wiet roken

De gevolgen

Veel mensen steken dagelijks een joint op ter ontspanning. Maar wat zijn de gevolgen en de risico’s van elke dag wiet roken eigenlijk? Eén van de risico’s van elke dag wiet roken is de kans dat je verslaafd raakt aan het middel. Hier lees je alles over de risico’s van dagelijks wiet roken en wat je kunt doen bij een verslaving.
Ben jij verslaafd aan wiet en wil je er voor eens en altijd mee stoppen? Zet dan de eerste stap en plan een intake in bij Fundamentum. Wij zijn de specialist op het gebied van detoxbehandelingen in Nederland. Bel ons op 0800 2345 800 en zet de eerste stap richting een wietvrij leven.

➤ Doe de blowentest ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • Korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

De gevolgen van wiet roken

Het roken van wiet geeft je vaak een vrolijk en ontspannen gevoel. Maar naast deze positieve effecten zijn er ook zeker negatieve. Deze komen voornamelijk voor op het moment dat je het vaker gebruikt. Denk ik hierbij aan een afname van je geheugen, een somber gevoel, een slechtere huid en het verslechteren van je longen, omdat je de wiet rookt. Op het moment dat je elke dag wiet rookt, neemt ook de kans toe dat je er verslaafd aan raakt. Je kan dan niet meer zonder het middel. Het is dan erg lastig om van wiet af te komen en je hebt steeds meer nodig voor hetzelfde effect.

Dagelijks wiet roken

Als je elke dag wiet rookt zijn de nare gevolgen onvermijdbaar. Bovendien neemt de kans dat je er geestelijk afhankelijk van wordt toe. Vaak gebruik je wiet dan niet meer zomaar voor de lol, maar voor een gewenst effect dat je niet meer kunt bereiken zonder wiet te roken. Gebruik je wiet bijvoorbeeld om goed te kunnen slapen, dan kun je dit op een gegeven moment niet meer zonder wiet. De positieve effecten van wiet maken steeds meer plaats voor de negatieve en je hebt telkens meer van het middel nodig om hetzelfde effect te bereiken.

Samen met Fundamentum stoppen met wiet

Rook jij elke dag wiet en ben je klaar met de nare gevolgen die de verslaving je brengt? Neem dan contact op met Fundamentum. Wij zijn de specialist in detoxbehandelingen binnen Nederland. Zet de eerste stap richting een leven zonder afhankelijkheid van verdovende middelen en plan een intake in. Bel naar 0800 2345 800. Stop met elke dag wiet roken en de nare gevolgen zullen met de verslaving verdwijnen. Fundamentum helpt je met de eerste stap naar een leven zonder wiet.
☎ Bel 0800 - 2345 800