Vind wat je
zoekt

Ontwenningsverschijnselen coke

Psychisch en lichamelijk

De ontwenningsverschijnselen van coke zijn zowel lichamelijk als geestelijk van aard. Vooral de psychische afkickverschijnselen hebben hun tijd nodig om volledig te verdwijnen. Nadat je de lichamelijke ontwenningsverschijnselen van coke hebt overwonnen, kan het dan ook voorkomen dat je nog psychische hulp nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je je erg somber voelt of depressief bent.

Ben jij verslaafd aan coke? Fundamentum biedt een unieke detoxbehandeling waardoor jouw lichaam zich ontdoet van alle giftige stoffen. Bij jij er klaar voor die stap te zetten? Bel ons op nummer 0800-2345 800 voor het plannen van een intake.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Stoppen met coke

Cocaïne zorgt ervoor dat onder andere de heropname van dopamine en serotonine in de hersencellen sterk wordt afgeremd. Dat betekent dat er zich tijdelijk flink wat meer van deze stoffen in je hersenen bevinden en geeft je het gevoel over een hoop extra energie te beschikken. Zeker als je voor langere tijd veel coke hebt gesnoven, zijn jouw hersenen daar helemaal aan gewend geraakt. Als je plotseling gaat stoppen, is de kans groot dat je te maken krijgt met verschillende ontwenningsverschijnselen van coke.

Welke ontwenningsverschijnselen van coke?

Als je zoveel extra energie hebt gekregen van de coke is het niet verwonderlijk dat je moeite kunt hebben met slapen en je last krijgt van vermoeidheid en een gebrek aan energie zodra je stopt. Nu is dat nog wel te doen, zou je zeggen. Lastiger is het als je ook kampt met afkickverschijnselen als angst, depressie of hallucinaties. Daarnaast moet je rekening houden met stemmingswisselingen.

Hoe lang duurt afkicken van coke?

Lichamelijk ben je dankzij onze detox behandeling in 10 dagen helemaal clean. Geestelijk kun je langer last blijven houden van de ontwenningsverschijnselen van coke. Hoelang dit duurt, verschilt per persoon. Je zult moeten leren omgaan met stemmingswisselingen en begrijpen waarom je soms somber bent.

Wil jij afkicken van coke? Neem vandaag nog contact met ons op voor een detoxbehandeling.
☎ Bel 0800 - 2345 800