Vind wat je
zoekt

Afkicken van speed

Bij Fundamentum

Wil je afkicken van speed? Dat kan veilig en onder goede begeleiding bij Fundamentum. In onze kliniek in Margraten bieden wij een detox behandeling waardoor jouw lichaam weer vrij wordt gemaakt van giftige stoffen.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Afkick van speed, verminderen van adrenalinestoot

De chemische drug speed is opgebouwd rond het oppeppende bestanddeel amfetamine. Je kunt dit vergelijken met het hormoon adrenaline. Amfetamine heeft invloed op de adrenalinereceptoren in je hersenen. Deze zorgen ervoor dat je hartslag omhoog gaat en er meer bloed naar je spieren stroomt. Ook worden je pupillen groter. Zo kom je ‘stijf’ te staan van de speed. Als je gaat afkicken van speed zal je dus die onnatuurlijke adrenalinestoot weer tot normale proporties moeten gaan terugbrengen.

Afkicken speed symptomen

Het is vooral de extra energie die speedgebruikers aantrekt. Je hebt het idee dat je nooit moe wordt. Tot je een terugslag krijgt wanneer het middel eenmaal is uitgewerkt. Als je dan steeds weer de drang voelt om opnieuw speed te nemen, zul je op een gegeven moment moeten concluderen dat je verslaafd bent. Wanneer je gaat afkicken van speed kunnen psychische symptomen als depressie, angst, nachtmerries en prikkelbaarheid voorkomen. Lichamelijk kun je te maken krijgen met vermoeidheid, lethargie, spierpijn en griepverschijnselen. Ook moeite met bewegen of praten komt voor.

Medicijnen bij afkicken van speed

Onderzoekers tasten nog in het duister of medicijnen kunnen helpen bij het afkicken van speed. Specifieke medicijnen om af te kicken, bestaan tot op heden nog niet. Wel wordt tijdens een behandeling soms medicatie toegediend die de symptomen bij het afkicken kunnen temperen. Je moet dan vooral denken aan slaap- en kalmeringsmiddelen of pijnstillers.

Detox bij afkicken speed

Fundamentum is gespecialiseerd in korte detox behandelingen. Zodra je lichaam schoon is, kan het weer normaal functioneren en krijg je bijvoorbeeld weer een gezonde trek in eten. Zo verzamel je voldoende kracht om ook definitief een einde te maken aan je geestelijke verslaving. Wil je afkicken van speed? Bel ons vandaag nog op 0800-2345800.
☎ Bel 0800 - 2345 800