Vind wat je
zoekt

Lichaam zuiveren van drugs

Hoe moet dat?

Wie voor langere tijd drugs heeft gebruikt, heeft het lichaam voorzien van een flinke hoeveelheid giftige stoffen. Gelukkig is het mogelijk om je lichaam te zuiveren van drugs. Door middel van een detox behandeling ga jij jouw lichaam helemaal ontgiften.

Wil jij informatie of advies over je lichaam zuiveren van drugs? Of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Je bereikt ons dag en nacht op nummer 0800 2345 800.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Je lichaam vervuilen met drugs

Bij een drugsverslaving verandert er van alles in je lichaam en hersenen. De middelen die je gebruikt, hebben zo’n invloed dat je er afhankelijk van bent geworden. Nu zijn er allerlei soorten drugs in omloop met uiteenlopende effecten. Toch hebben ze allemaal één ding gemeen. Of je nu super speedy bent, of stoned op de bank hangt van de cannabis, ze activeren keer op keer het beloningssysteem in je hersenen. Je lichaam heeft de (psychoactieve)stoffen steeds meer nodig. Daarom ga je door met het vervuilen van je lichaam.

Hoe kun je jouw lichaam zuiveren van drugs?

Je lichaam zuiveren is mogelijk door middel van een detox behandeling bij Fundamentum. Detox betekent ontgiften. Tijdens de behandeling die gemiddeld tien nachten duurt werk je stap voor stap aan het schoonmaken van je lichaam. Dat gebeurt onder deskundige begeleiding. Zo kun je op een veilige manier je lichaam zuiveren van drugs. Meestal gaat dit gepaard met afkickverschijnselen tijdens de eerste dagen van je verblijf in onze kliniek. Als het ontgiften is voltooid en je weer clean bent, is jouw lichaam niet meer afhankelijk van drugs. Wel moet je er nog voor zorgen dat je ook jouw geestelijke verslaving de baas blijft, maar nu je lichaam gezuiverd is, zal je wel twee keer nadenken om jezelf weer te ‘bevuilen’.

Wil jij jouw lichaam zuiveren van drugs? Bel ons voor een afspraak. We zijn 365 dagen per jaar bereikbaar op nummer 0800 2345 800.
☎ Bel 0800 - 2345 800