Vind wat je
zoekt

Afkickkliniek België

Je kan bij Fundamentum terecht

Ben je op zoek naar een afkickkliniek in België? Misschien kun je dan ook eens over de grens kijken. In het plaatsje Margraten, vlak bij Maastricht, vind je Fundamentum, de beste afkickkliniek voor België en Nederland.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Afkickkliniek voor drugs in België

Als je wilt stoppen met je drugsgebruik is het verstandig om af te kicken in een kliniek. Een plek waar je onder deskundige begeleiding van een team van gespecialiseerde artsen en verplegend personeel jouw lichaam kunt gaan ontgiften (detoxen). Welke drugs je ook gebruikt, ze laten allerlei sporen in je lichaam na. Je lichaam en geest zijn zo gewend aan de effecten van de drugs dat het gaat protesteren zodra je ze niet meer neemt.

Luxe afkickkliniek in België

Juist door te kiezen voor een veilige omgeving in een luxe afkickkliniek vlak bij België kun jij met succes een einde maken aan je verslaving. Afkicken in Nederland heeft zo zijn voordelen. Je bent namelijk even helemaal weg van je vertrouwde omgeving. Zo voorkom je dat je door jouw dagelijkse omgeving wordt afgeleid en je je niet volledig kunt concentreren op je herstel. Omdat je je in een buitenlandse setting veel beter kunt afsluiten van (negatieve) impulsen uit je dagelijkse werkelijkheid zal dit van positieve invloed zijn op je behandeling.

Directe opname afkickkliniek in België

Je kunt bij onze afkickkliniek Fundamentum, vlak over de Belgische grens in Margraten, een afspraak maken voor een directe opname. Onze afkickkliniek is niet alleen geschikt voor mensen met een drugsverslaving. Ook als je kampt met een medicijn- of alcoholverslaving is Fundamentum de aangewezen plek. Let wel op dat de  behandeling in onze afkickkliniek buiten België niet vergoed kan worden voor Belgische cliënten . Heb je hier vragen over? Schroom dan niet om ons te bellen. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch te bereiken via nummer 0800 2345 800.

Zien wij jou binnenkort in de beste afkickkliniek van België en Nederland? Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak.
☎ Bel 0800 - 2345 800