Vind wat je
zoekt

Behandeling afkickkliniek

Zo werkt dat

Wil je graag afkicken en vraag je je af hoe een behandeling in een afkickkliniek in zijn werk gaat? Het antwoord op die vraag krijg je in dit artikel.
➤ Plan jouw intake ☎ Bel nu met een deskundige

  • Korte wachtlijsten, altijd snel een afspraak
  • Behandeling volledig vergoed
  • 7 dagen per week, 365 dagen per jaar open

Deskundige behandeling in afkickkliniek

Wanneer je een einde wilt maken aan je verslaving kun je ervoor kiezen om dit helemaal zelf te doen. Daar is veel moed en wilskracht voor nodig. Hoewel dit zeker mogelijk is, moet je je wel bewust zijn van de gevaren. Ben je bijvoorbeeld zwaar verslaafd aan alcohol, dan kun je tijdens het afkickproces te maken krijgen met hallucinaties, verwardheid of een epileptische aanval. In zo’n geval kan er maar beter deskundige medische hulp in de buurt zijn.

Voordelen van behandeling in afkickkliniek

  • Je bent weg uit je eigen omgeving. Je wordt niet afgeleid of geconfronteerd met de verleidingen om weer in je oude gewoontes te vervallen.
  • Je gaat naar een plek waar de ideale omstandigheden zijn gecreëerd om succesvol af te kicken. 
  • Je wordt tijdens de behandeling in de afkickkliniek 24/7 goed begeleid door een team van gespecialiseerde artsen en verpleegkundigen.

Detox behandeling in afkickkliniek Fundamentum

Wij bieden je een unieke detox behandeling in onze afkickkliniek in Margraten (Limburg). Deze behandeling duurt gemiddeld een tot twee weken, afhankelijk van het middel, de intensiteit van je gebruik en de gebruiker. Gedurende de detox ga jij jouw lichaam helemaal vrijmaken van giftige stoffen. Zodra al het gif uit je lichaam is, geef je je lever en de rest van je organen rust. Dat is een belangrijke voorwaarde om verder te kunnen werken aan je herstel. Hoe snel dit gaat, hangt onder meer af van hoeveel je gebruikte en hoe lang je verslaafd bent geweest. Je lijf en leden zullen hoe dan ook weer beter gaan functioneren. Omdat je je elke dag een stukje beter voelt, zal dit ook je geest stimuleren. Zo kun je ook afrekenen met de psychische kant van je verslaving.

Kies jij voor een behandeling in een afkickkliniek? Neem dan vandaag nog contact met ons op.
☎ Praat nu met een deskundige