Vind wat je
zoekt

Afkickkliniek Cadier en Keer

Alternatieven

Ben je op zoek naar een afkickkliniek in Cadier en Keer? Dan kun je voortaan uitwijken naar het nabijgelegen Margraten. De afkickkliniek Cadier en Keer in Limburg heeft namelijk definitief zijn deuren gesloten. In Margraten , op 5 minuten afstand van Cadier en Keer, vind je onze afkickkliniek. Meld je nu aan voor een intake.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Alternatief voor Cadier en Keer afkickkliniek

De afkickkliniek Cadier en Keer in Limburg is niet meer actief. In plaats van de verslavingszorg te continueren op de oude locatie is ervoor gekozen dat de taken van deze Cadier en Keer GGZ nu worden overgenomen door Fundamentum. Ook hier kunnen je net als in de afkickkliniek Cadier en Keer op een succesvolle manier afkicken van je verslaving.

Afkickkliniek nabij Cadier en Keer

Het feit dat de afkickkliniek van Vincere in Cadier en Keer is gesloten, wil niet zeggen dat er geen alternatief in de buurt is. Integendeel, vlak bij Cadier en Keer kan je bij afkickkliniek Fundamentum in Margraten terecht. Op slechts 5 minuten vind je een uitstekend alternatief voor deze Cadier en Keer GGZ. De gesloten afkickkliniek in Cadier en Keer maakte onderdeel uit van verschillende verslavingsklinieken van Vincere GGZ. Het Italiaanse woord ‘vincere’ betekent (over)winnen. Je verslaving overwinnen kun je in plaats van de kliniek in Cadier en Keer bij Fundamentum, met behulp van een unieke detox behandeling.

Fundamentum is dé specialist in detox

Net als in de afkickkliniek in Cadier en Keer is ook Fundamentum een erkende GGZ-instelling waar mensen met een verslavingsprobleem, net zoals in de afkickkliniek Cadier en Keer, worden geholpen. Onze kliniek biedt bovendien een unieke detox behandeling voor drugs-, alcohol- of medicijnverslaving. Fundamentum heeft zijn sporen al ruim verdiend op het gebied van detox. Wij zijn de enige kliniek in Nederland die volledig gespecialiseerd is in het lichamelijk afkicken van je verslaving (detox).

Aanmelden bij onze afkickkliniek

Onze detox behandeling is erop gericht om jouw lichaam helemaal vrij te maken van giftige stoffen. Detox is een afkorting van detoxificatie en betekent letterlijk ontgifting. Tijdens de 10 nachten die je in onze kliniek verblijft, word je begeleid door een team van speciaal opgeleide artsen en verplegers. Zij houden je continu in de gaten, zodat het afkickproces op een veilige manier verloopt. Na de detox behandeling voel je je gelijk al een stuk beter en heb je een belangrijke stap gezet naar een leven zonder verslavende middelen. Daarvoor moet je nog wel gaan werken aan de psychische kant van je verslaving!

Waarom Fundamentum?

  • Korte wachtlijsten
  • Kosten vergoed door basisverzekering
  • 365 dagen per jaar geopend
  • Unieke detox onder professionele begeleiding

Wil jij afkicken? Bel ons vandaag nog op 0800-2345800 voor een eerste gesprek.
☎ Bel 0800 - 2345 800