Vind wat je
zoekt

Fundamentum, afkickkliniek voor medicijnen

Werken aan je lichamelijke verslaving

Gebruik jij al geruime tijd medicijnen en kan je niet meer zonder? Dan moet je misschien vaststellen dat je verslaafd bent. Bij Fundamentum in Margraten kun je het hele jaar terecht om van jouw medicijnverslaving af te komen. In onze afkickkliniek voor medicijnen ga je door middel van een detox behandeling je lichaam weer helemaal schoonmaken.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • Korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Grote behoefte aan afkickkliniek medicijnen

Zeker een half miljoen Nederlanders is verslaafd aan medicijnen. Zij gebruiken vooral pijnstillers en slaap- en kalmeringsmiddelen. Het lichaam raakt al gauw gewend aan dit soort medicijnen en daarom blijven mensen ze vaak veel langer innemen dan goed voor hen is. Om er dan nog vanaf te komen, is dan ook geen gemakkelijke opgave. Wanneer verslaafden uiteindelijk toch willen stoppen, zijn ze in veel gevallen aangewezen op een afkickkliniek voor medicijnen. Afkicken zonder begeleiding kan namelijk best gevaarlijk zijn.

Stoppen onder medisch toezicht in afkickkliniek voor medicijnen

Fundamentum is een afkickkliniek voor medicijnen, drugs en alcohol waar je op een gecontroleerde manier en onder medisch toezicht van je (lichamelijke) verslaving afkomt. Tijdens een korte opname van gemiddeld tien nachten ga je alle giftige stoffen uit je lichaam verwijderen. Dat wordt ook wel detoxen genoemd. Na afloop is jouw lichaam niet langer afhankelijk van deze stoffen en kun je met een schone lei werken aan je psychische verslaving.

Afkickkliniek Fundamentum

Bij het afkicken van medicijnen kunnen heftige afkickverschijnselen optreden. Deskundige begeleiding in een afkickkliniek voor medicijnen is dan ook zeker aan te bevelen. Bij Fundamentum staat een team van gespecialiseerde artsen en verplegers voor je klaar om jouw detox succesvol te laten verlopen.

Op zoek naar een afkickkliniek medicijnen? Bel nu naar 0800 2345 800 voor een intake.
☎ Bel 0800 - 2345 800