Vind wat je
zoekt

Ontgiften in afkickkliniek

Bij Fundamentum

Heb je wel eens gehoord van het woord ontgiften of detoxificatie? Misschien stel je jezelf de vraag: wat is ontgiften nu eigenlijk precies? Daarop geven we je het antwoord.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Wat is ontgiften?

Ontgiften, of detox, wil zeggen: je lichaam grondig reinigen. Detox is een afkorting van het woord detoxificatie en betekent ontgifting. Misschien heb je wel eens gehoord van het woord intoxicatie. Dat is afgeleid van het Latijnse woord toxica en betekent vergif. Je kunt ‘vergiftigd’ raken door bepaalde stoffen. Dat kunnen bijvoorbeeld zware metalen zijn, sterk vervuilde lucht die je inademt of ongezond voedsel, maar ook grote hoeveelheden drank, drugs of medicijnen zorgen voor gif in je lijf. Detoxificatie volgt het omgekeerde proces. In plaats van vergiftigen ga je nu ontgiften.

Als een natuurlijke ontgifting niet meer gaat

Normaal gesproken is je lichaam zelf goed in staat om ongewenste (giftige) stoffen te verwijderen. Dat wordt lastiger als je er veel te veel van binnenkrijgt. Wanneer je langdurig drugs, alcohol, medicijnen, of een combinatie daarvan hebt gebruikt, zit je lichaam vol met giftige stoffen. Bovendien is de kans aanwezig dat jij er dankzij jouw verslaving een ongezonde levensstijl op nahoudt. Misschien eet je al geruime tijd te weinig gezond voedsel of is je slaap- en waakritme danig verstoord. Dat maakt je lever extra kwetsbaar en een volledige, natuurlijke afvoer van afvalstoffen zo goed als onmogelijk.

Je lichaam ontgiften bij Fundamentum

Zonder een goede detox kuur onder professionele begeleiding is het heel moeilijk om jouw lichaam op een juiste en veilige manier te ontgiften. In onze afkickkliniek in Margraten (Limburg) kun je dankzij onze unieke detox behandeling jouw lichaam weer helemaal reinigen. Zo begin je weer met een schone lei en kun je met een positief gevoel aan de slag om ook na de detox definitief af te rekenen met je geestelijke verslaving.

Wil je ontgiften bij Fundamentum? Bel ons vandaag nog voor een intake op 0800-2345800.
☎ Bel 0800 - 2345 800