Vind wat je
zoekt

Afkickkliniek Rotterdam

Er is zijn meer opties dan je denkt

Wanneer je op zoek bent naar een afkickkliniek in Rotterdam heb je volop keuze. Op de Zorgkaart Nederland staan maar liefst negen instellingen voor verslavingszorg vermeld. Deze instellingen in Rotterdam krijgen een gemiddeld waarderingscijfer van 7,4. Dat is lager dan het landelijk gemiddelde dat in Nederland op 8,0 staat. Onze afkickkliniek Fundamentum scoort bovengemiddeld met een 8,3.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Afkickkliniek Rotterdam de beste keuze?

Een afkickkliniek van Rotterdam zuid tot noord is dus zo gevonden, maar is afkicken in Rotterdam wel de beste keuze als je hier ook vandaan komt? Is het misschien niet veel beter om de strijd met je verslaving juist aan te gaan in een onbekende omgeving? Je kunt je hier volledig focussen op jouw doel en je wordt veel minder snel in de verleiding gebracht door je omgeving. Opname in een afkickkliniek Rotterdam gebeurt op vrijwillige basis. Je weet dat je zo weer thuis bent indien je het afkickproces te zwaar vindt, en zo val je mogelijk gemakkelijk weer in je oude patroon. Kom je echter afkicken in onze afkickkliniek Fundamentum in het Limburgse Margraten, dan zal je wel twee keer nadenken voordat je vroegtijdig op de trein naar huis stapt.

Unieke detox bij Fundamentum

Een belangrijke reden om te kiezen voor ons alternatief voor een afkick kliniek in Rotterdam is dat Fundamentum de enige kliniek in Nederland is die volledig is gespecialiseerd in detox. Dat staat voor ontgiften, ofwel je lichaam vrijmaken van ongewenste stoffen. Pas als je lichaam helemaal schoon is, ben je niet meer afhankelijk van het verslavende middel dat jouw leven bepaalde. Je voelt je gelijk een stuk beter en staat veel sterker in je schoenen. Dat is ook nodig, want je moet nog wel werken aan je geestelijke verslaving, zodat je de rest van je leven de verleiding om weer te gaan gebruiken kunt weerstaan.

Kies je voor een afkickkliniek in Rotterdam of ga je voor het alternatief in Zuid-Limburg? Je bent van harte welkom en je kunt vrijwel direct bij ons terecht. Bel vandaag nog voor een intake naar 0800 2345800.
☎ Bel 0800 - 2345 800