Vind wat je
zoekt

Hoelang duurt opname afkickkliniek

Bij Fundamentum

Ben je van plan om te gaan afkicken? Dan zal de vraag ‘hoelang duurt een opname in een afkickkliniek’ best wel eens door je hoofd spelen.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Korte en doelgerichte opname in afkickkliniek

Je wilt graag afkicken, maar ziet er tegenop om lang in een kliniek te moeten verblijven. Je bent op zoek naar een afkickkliniek die is gespecialiseerd in een korte, effectieve detox behandeling onder medische begeleiding. Dat is precies wat Fundamentum jou biedt: een korte, doelgerichte opname met maximaal resultaat.

Hoe lang duurt opname afkickkliniek Fundamentum?

Het antwoord op de vraag hoelang een opname in onze afkickkliniek duurt, is gemiddeld een tot twee weken. Dit kan in sommige gevallen langer zijn, afhankelijk van het middel en gebruikerspatroon. De meeste cliënten die bij ons aankloppen voor een detox behandeling kunnen na twee weken weer naar huis. Tijdens jouw opname in onze kliniek in Margraten (Limburg) krijg je een unieke detox behandeling op maat. Deze behandeling heeft als doel om je lichaam volledig te ontgiften.

Waarom duurt opname in afkickkliniek langer?

In sommige gevallen is het beter om een aantal dagen langer te blijven. Dat hangt vooral af van de mate waarin je verslaafd bent en hoe lang je dat al bent. Je lichaam heeft nu eenmaal tijd nodig om te wennen aan een leven zonder de dagelijkse dosis van het verslavende middel dat je gebruikte. Ook zal je lichaam zo veel mogelijk moeten herstellen van de geleden schade die jouw overmatig alcohol-, drugs- of medicijngebruik heeft veroorzaakt. Tijdens de detox kun je te maken krijgen met (heftige) ontwenningsverschijnselen die soms niet helemaal zonder gevaar zijn. Daarom is het soms nodig dat je wat meer dagen begeleiding krijgt van ons team van gespecialiseerde artsen en verpleegkundig personeel.

In twee weken een schoon lichaam

Over het algemeen duurt een detox twee weken. Na deze periode is je lichaam niet alleen helemaal schoon en niet meer afhankelijk; je voelt je ook al een stuk vitaler. Ben jij klaar voor een korte, doelgerichte detox behandeling? Neem vandaag nog contact met ons op voor een intake.
☎ Bel 0800 - 2345 800