Vind wat je
zoekt

Afkickkliniek vergoed door verzekering

Wij leggen het je uit

Wordt een behandeling in een afkickkliniek vergoed door de verzekering? Het antwoord op die vraag is ja. Je krijgt de kosten volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Het is dus niet nodig dat je over een aanvullende verzekering beschikt.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Afkickkliniek vergoed door de verzekering

Wanneer je wilt gaan afkicken is het niet zo verwonderlijk dat je je afvraagt: wordt afkicken vergoed? Indien dit gepaard gaat met hoge kosten is dat wellicht een reden om het niet te doen. Gelukkig is ons zorgsysteem zo ingericht dat kosten geen belemmering mogen zijn. Anders zou een opname in een afkickkliniek vooral zijn weggelegd voor drugs-, alcohol of medicijnverslaafden met een dikke portemonnee. De kosten voor een afkickkliniek worden volledig vergoed door de verzekering.

Eigen risico

De enige kosten die je eventueel zou moeten maken is je eigen risico van 385 euro, tenzij je deze al elders hebt verbruikt in hetzelfde jaar. Net zoals andere klinische en ambulante behandelingen wordt afkicken vergoed, minus je eigen risico. Dit bedrag wordt echter over een jaar uitgesmeerd. Heb je in het jaar dat je gaat afkicken al eerder een behandeling gehad, dan is de kans groot dat je je eigen risico al helemaal hebt verbruikt. Ook als je bijvoorbeeld regelmatig medicijnen haalt bij de apotheek of andere hulpmiddelen nodig hebt, worden de kosten hiervan door je verzekeraar deels verrekend met je eigen risico.

Wat zijn mijn maximale kosten voor een opname bij Fundamentum?

Onze detoxbehandeling duurt gemiddeld tien nachten. Heb jij je eigen risico nog niet verbruikt? Dan geldt voor jou dus een bedrag van 38,50 per dag. Is je eigen risico al volledig besteed aan andere behandelingen? Dan kost jouw verblijf in onze kliniek je helemaal niets.

Afkicken bij Fundamentum

Nu je weet dat de kosten van afkicken worden vergoed door je verzekering staat niets je meer in de weg om die stap te gaan maken. Bij Fundamentum kun je rekenen op een unieke detoxbehandeling die ervoor zorgt dat jouw lichaam straks weer helemaal clean is.
☎ Bel 0800 - 2345 800