Vind wat je
zoekt

Coke uitwerken

Of stoppen met coke

Cocaïne of coke is een harddrug. Het is een oppepper, je wordt er vrolijk, actief en scherp van. Hoewel het effect dus groot kan zijn, valt de volgende dag vaak tegen. Gebruikers krijgen te maken met een zogenaamde coke-kater. Als je coke gebruikt hebt, is het moeilijk om snel weer nuchter te worden. Coke beïnvloedt de slaap en de uitwerking van coke kan soms lang duren. Er zijn wel een paar dingen die je kunt doen die de uitwerking van coke versnellen.

Wil je afkicken van cocaïne? Met een detoxbehandeling bij Fundamentum zorgen wij ervoor dat je snel en veilig afkickt. Ook wordt de geestelijke kant van de verslaving aangepakt en maken wij je klaar voor een vervolgbehandeling. Reken voorgoed af met je cokeverslaving. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

➤ Doe de cocaïnetest ☎ Bel nu met een deskundige

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Uitwerking coke versnellen

Rust is het beste medicijn als je coke gebruikt hebt. Je lichaam heeft rust, tijd en kalmte nodig om te herstellen. Veel water drinken kan helpen. Het helpt ook om extra zouten en suikers toe te voegen aan je voeding. Vitamine C helpt om cocaïne sneller af te breken en snel nuchter te worden na coke. Om de uitwerking van coke te versnellen kun je dus het volgende doen:

  • Rusten; 
  • Genoeg water drinken; 
  • Zouten en suikers toevoegen aan je voeding; 
  • Vitamine C slikken. 

Wanneer is coke uitgewerkt?

Coke werkt op een natuurlijke manier uit. Je lichaam heeft net als met eten en drinken tijd nodig om het af te breken en af te voeren. De piek van een cocaïne-trip gaat na ongeveer één uur weg, na ongeveer vijf uur is cocaïne voor 98% uit je bloed. Als je overmatig coke gebruikt kan deze periode langer zijn. De werking kan ook langer zijn voor wie coke gebruikt in combinatie met andere drugs of alcohol.

Kies voor een detox bij Fundamentum

Ben je drugsverslaafd en wil je afkicken van je verslaving? Dan zit je bij Fundamentum goed. Bij Fundamentum kun je terecht voor korte detox behandelingen om je lichaam te ontgiften. Daarmee zet je de eerste stap naar herstel van verslaving. Neem dan contact met ons op en bel 0800 2345 800 om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Een behandeling bij Fundamentum heeft meer voordelen: jouw zorgverzekeraar vergoedt de behandeling (behalve het eigen risico).
☎ Bel 0800 - 2345 800