Vind wat je
zoekt

Herstellen na speed

Hoe moet dat?

Speed zorgt ervoor dat je meer energie krijgt, opgewekt en zelfverzekerder bent en je geen last krijgt van vermoeidheid. Om deze redenen is het een populaire drug op feestjes. Het heeft echter ook veel nadelen. Zo kun je de dag erna een down gevoel hebben en je je uitgeblust voelen. Daarnaast is speed erg verslavend. Hoe speed precies werkt, hoe je het beste kunt herstellen na speed en wat je moet doen als je verslaafd bent lees je hier.

Ben jij verslaafd aan speed? Wacht dan niet langer en schakel professionele hulp in. Fundamentum biedt detoxbehandelingen aan. Je lichaam wordt dan in één tot twee weken helemaal ontgift. Onder begeleiding van deskundige artsen en verplegers wordt je lichaam ontdaan van de giftige stoffen die speed met zicht meebrengt. Dit is een goed begin van het afkicken. Bel 0800 2345 800 en maak een afspraak voor jouw eerste gesprek.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • Korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Hoe werkt speed?

Speed is een amfetamine. Deze werkende stof zorgt ervoor dat je energieker en zelfverzekerder wordt en dat je minder last hebt van vermoeidheid. Het middel wordt vaak gesnoven, maar het kan ook in capsulevorm geslikt worden en zelfs worden gespoten. Deze positieve effecten kunnen ook omslaan in negatieve effecten. Denk hierbij aan hartkloppingen, slapeloosheid en duizeligheid. De dag erna kun je last hebben van een kater. Dit komt omdat je lichaam uitgeput is van een avond al je energie verbruiken.

Hoelang herstellen van speed?

Speed kan de dag na gebruik dus zorgen voor een vervelend gevoel. Maar hoe kan je het beste herstellen van een speed kater? En hoelang heeft je lichaam nodig om te herstellen van speed? Allereerst zijn de reserves van je lichaam op. Je hebt lang achter elkaar veel energie verbruikt en je tank is leeg. Eet en drink om deze reden voldoende en neem genoeg rust. Zo kan je lichaam weer bijkomen en voel je je vanzelf beter. Naast lichamelijk herstellen van speed, moet je ook er ook mentaal weer bovenop komen. Je hebt je ‘gelukshormonen’ voor een groot deel opgemaakt en deze moeten worden aangevuld. Dit gaat vanzelf. Geef je lichaam de tijd om te herstellen en je gaat je automatisch beter voelen.

Hoe verslavend is speed?

Speed is verslavend. Op het moment dat je regelmatig speed gebruikt, ga je wennen aan de effecten. Hierdoor word je afhankelijk van het middel. Omdat je er afhankelijk van bent, ga je nog meer gebruiken. Op den duur gaan de positieve effecten afnemen en blijven de negatieve effecten over. Verslaafd zijn aan speed is zeer gevaarlijk. Je krijgt namelijk het gevoel dat je niet hoeft te eten, drinken of slapen. Hierdoor raak je oververmoeid en ondervoed. Afkicken is zwaar en moet op een veilige manier gebeuren. Probeer dit nooit alleen, maar zoek professionele hulp.

Fundamentum helpt je met afkicken van speed

Bij Fundamentum kun je terecht voor behandelingen om van je verslaving af te komen. Een detoxbehandeling bij Fundamentum is een eerste stap naar een leven zonder verslaving. Onze kliniek is het hele jaar open voor opname. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op en bel naar 0800 2345 800. Meld je aan en maak een afspraak voor een eerste gesprek. We hebben snel plek en de behandeling wordt vergoed door de basisverzekering (behalve het eigen risico).
☎ Bel 0800 - 2345 800