Vind wat je
zoekt

Hoofdpijn na coke

Hoe komt dat?

Cocaïne is een veelgebruikte drug in Nederland. Het geeft je een opgewekt gevoel en je zelfvertrouwen neemt toe. De kans is groot dat je de dag erna minder opgewekt bent. Je voelt je vaak uitgeblust en hebt weinig energie. Ook hoofdpijn komt vaak voor. Waarom je hoofdpijn krijgt na coke en hoe je het kunt verhelpen lees je hier.

Ben jij afhankelijk geworden van coke? Laat cocaïne je leven niet langer in zijn greep houden en neem er voor goed afscheid van. Neem de eerste stap en plan een intake in bij Fundamentum. Wij helpen je op weg naar herstel van je verslaving door middel van een detoxbehandeling. Fundamentum is de specialist in Nederland op dit gebied.

➤ Doe de cocaïnetest ☎ Bel nu met een deskundige

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Hoofdpijn na cokegebruik

Coke geeft je een prettig gevoel. Je zelfvertrouwen krijgt een boost en je krijgt het gevoel dat je de hele wereld aankunt. Dit komt omdat bepaalde stoffen in de hersenen meer vrijkomen, waaronder serotonine en dopamine. Op het moment dat de coke is uitgewerkt heb je minder serotonine- en dopaminevoorraad dan normaal gesproken. Dit resulteert in een down gevoel. Ook heb je geen zin om dingen te ondernemen en kun je last krijgen van hoofdpijn. Na cokegebruik heb je namelijk veel minder serotonine en dopamine in je weefsels en dit kan hoofdpijn veroorzaken.

Hoofdpijn na coke snuiven

Hoofdpijn na coke snuiven kan ook een andere reden hebben dan alleen een serotoninetekort. Coke kan namelijk in je voorhoofdsholte terecht komen. Zeker als je regelmatig coke gebruikt in grote hoeveelheden. Dit kan zorgen voor verstoppingen die weer hoofdpijn tot gevolg hebben.

Hoofdpijn na coke voorkomen

Hoofdpijn na coke voorkomen is heel lastig. Het middel zorgt er nou eenmaal voor dat je geukshormonen wordt opgemaakt. Dit is niet tegen te houden. Je kunt er wel voor zorgen dat je de dag erna voldoende uitrust en je zouten, suikers en vocht aanvult voor minder hoofdpijn na cokegebruik. De beste manier is natuurlijk om helemaal geen coke te gebruiken.

Een leven zonder coke met Fundamentum

Ben jij afhankelijk geworden van coke en wil je er voor eens en altijd mee stoppen? Verlies jezelf niet langer in je drugsgebruik. Ontgift je lichaam en leer jezelf opnieuw kennen door middel van een professionele detoxbehandeling. Fundamentum leert je hoe het ook anders kan. Neem dagelijks van 7:00 tot 22:00 contact op met onze medewerkers en plan een intakegesprek.
☎ Bel 0800 - 2345 800