Vind wat je
zoekt

Stoppen met cocaïne

Onder medische begeleiding

Wie gaat stoppen met cocaïne mist de euforie en het zelfverzekerde gevoel dat een snuif coke oproept. Dat maakt het vooral geestelijk zwaar om af te kicken. Heb jij jouw cocaïnegebruik niet meer in de hand? Heb je hulp bij cocaïnegebruik nodig? Wacht dan niet langer. Wij bieden je professionele hulp bij het stoppen met cocaïne. Bel ons voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Tel: 0800 2345 800.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Wanneer ben je verslaafd aan cocaïne?

Een snuifje coke kan ontstaan uit nieuwsgierigheid, als jouw omgeving het ook gebruikt of het kan een hele andere aanleiding hebben. Het euforische gevoel kan zo fijn aanvoelen dat je steeds vaker en steeds meer gaat gebruiken. Maar wanneer ben je verslaafd aan cocaïne?

Een gebruiker kan overtuigd zijn van de noodzaak om te stoppen met cocaïne, maar toch de drang en het verlangen niet weerstaan. De meesten zijn zich bovendien bewust van hun verslaving aan cocaïne maar weten dat stoppen met cocaïne echt niet gemakkelijk zal zijn.

Afkickverschijnselen bij stoppen met cocaïne

Als je na een lang weekend doorhalen even geen coke gebruikte, voelde je je behoorlijk ellendig en moe. Je was zwaarmoedig en verlangde hevig naar het komende weekend dat voor jou meestal al op donderdag begon. Wanneer je gaat stoppen met cocaïne krijg je geestelijk ook een flinke opdonder. Je voelt je moedeloos, leeg en uitgeput. Je bent angstig en wisselt snel van stemming. Ook kom je kilo’s aan omdat je je sinds tijden niet zo hongerig hebt gevoeld.

Zelf stoppen met cocaïne

Zelf stoppen met cocaïne wordt afgeraden, omdat dit behoorlijk gevaarlijk kan zijn. Zelfs als je beschikt over een flinke dosis wilskracht en voorbereid bent op de ontwenningsverschijnselen. Hulp bij cocaïnegebruik is daarom de veilige optie. Zo sta je er niet alleen voor, word je extra gemotiveerd en krijg je de juiste behandeling. 

Omdat je veel giftige stoffen hebt binnengekregen, kiezen we er bij Fundamentum voor om jouw lichaam eerst grondig te ontgiften met behulp van een detoxbehandeling. Bel naar 0800 2345 800 voor een intake en zet vandaag nog de eerste stap naar een leven zonder cocaïne.
☎ Bel 0800 - 2345 800