Vind wat je
zoekt

Ontgiften coke

Detoxbehandeling

Als je vaak en veel coke gebruikt, zit je lichaam continu opgescheept met giftige stoffen. Hoe lang blijft coke in je lichaam, vraag je je af? Dat kan uren tot dagen duren. Met een detoxbehandeling kun je op een effectieve manier je lichaam ontgiften van coke.

Fundamentum is een uitstekende optie wanneer je jouw lichaam wilt ontgiften van coke. Wij zijn de enige afkickkliniek in Nederland die volledig is gespecialiseerd in detoxbehandelingen. Wil jij stoppen met en ontgiften van coke? Bel ons vandaag nog voor een intake op nummer 0800 2345 800.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Hoe lang blijft coke in je lichaam?

Of je nu veel of weinig coke gebruikt, sporen ervan zijn terug te vinden in je lichaam. De concentratie van coke in je bloed bereikt een uur na inname zijn hoogtepunt en neemt dan af. Hoe lang blijft coke in je lichaam? Na een uur of vijf is de coke zo goed als helemaal uit je bloed verdwenen. Dat wil echter nog niet zeggen dat er dan geen coke meer in je lichaam zit.

Ontgiften coke via lever

Terwijl je bloed weer voor 98 procent is opgeschoond, is je lever druk bezig geweest om de werkende stoffen van cocaïne om te zetten in afbraakstoffen. Dat gebeurt met een snelheid van 30 tot 40 milligram per uur. De afbraakstoffen, die metabolieten worden genoemd, blijven dus nog wel even aanwezig in je lichaam. Eenmaal afgebroken moeten ze nog worden uitgescheiden door je nieren en via de urine je lichaam verlaten.

Coke test urine

Word je getest op cocaïne of vrees je dat dit gaat gebeuren? Houd er dan rekening mee dat er wordt gekeken of er nog afbraakstoffen in je urine zitten. Afhankelijk van hoeveel je hebt gebruikt, kan de aanwezigheid van deze stoffen tussen minimaal 2 (bij incidenteel gebruik) en maximaal 8 dagen (bij veelvuldig gebruik) worden aangetoond.

Ben je verslaafd, dan is het verstandig om het ontgiften van coke onder medische begeleiding te doen. Dit heeft onder meer als voordeel dat de afkickverschijnselen van coke tot een minimum worden beperkt. Zien wij jou binnenkort ook in onze kliniek? Bel naar 0800 2345 800.
☎ Bel 0800 - 2345 800