Vind wat je
zoekt

Afkickkliniek cocaïne

in Margraten

Als je zwaar verslaafd bent aan cocaïne en daar verandering in wil brengen, kun je bij Fundamentum in Margraten terecht voor een detox. In onze afkickkliniek voor coke wordt jouw lichaam ontgift in 10 nachten, zodat je weer helemaal met een schoon lichaam van start kunt gaan.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel nu met een deskundige

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Afkicken van coke is moeilijk

Cocaïne is een verslavend middel. Gebruikers grijpen keer op keer weer naar de poederdoos om het euforische gevoel dat deze drug oproept te laten voortduren. Kenmerkend van coke is dat het een korte maar krachtige werking heeft. Gebruikers voelen zich even heer en meester, maar al snel weer een loser wanneer het middel is uitgewerkt. Je moet dus blijven snuiven om je on top of the world te blijven voelen. Dat maakt afkicken van coke ook geen gemakkelijke opgave. Zeker als je besluit om dat helemaal in je eentje te doen, is de kans op terugval erg groot. Daarom is het een goed idee om in een afkickkliniek voor coke, onder deskundige begeleiding, te werken aan je verslaving.

Waarom afkickkliniek voor cocaïne?

Zeker als je een groot gebruiker bent van cocaïne kan afkicken zonder begeleiding best gevaarlijk zijn. Je kunt te maken krijgen met hallucinaties, paranoia, aan geheugenverlies lijden of je zwaarmoedig en oververmoeid voelen. In onze afkickkliniek voor cocaïne houden onze artsen, verplegers en psychiaters jouw afkickproces tijdens de detox nauwlettend in de gaten en zorgen ervoor dat dit zo aangenaam mogelijk verloopt.

Afkickkliniek voor coke en alcohol

Een verslaving aan cocaïne gaat nogal eens gepaard met een hoge mate van alcoholconsumptie. De kans is dus aanwezig dat je eigenlijk met twee verslavingen te maken hebt. Of wanneer je de coke onder controle hebt, blijft vluchten in de drank. Daarom is een detox zo belangrijk. Tijdens een opname in onze afkickkliniek voor cocaïne en alcohol ga je alle giftige stoffen uit jouw lichaam verwijderen. Dat is een eerste en belangrijke stap om helemaal van je verslaving(en) af te komen.

Op zoek naar een afkickkliniek voor cocaïne? Je kunt ons tussen 07:00 en 22:00 telefonisch bereiken op nummer 0800 2345 800.
☎ Bel nu met een deskundige