Vind wat je
zoekt

Overdosis coke verschijnselen

Voorkomen is beter dan genezen

Cocaïne is een verraderlijke drug waaraan je snel verslaafd raakt. Omdat je steeds meer nodig hebt, neemt ook de kans op een overdosis coke toe. De verschijnselen daarvan kunnen zeer heftig zijn.

Ben jij verslaafd aan coke en lukt het je niet om te stoppen? Een detoxbehandeling bij Fundamentum helpt jou effectief bij het afkicken van cocaïne. Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden.

➤ Doe de cocaïnetest ☎ Bel nu met een deskundige

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Korte euforie vraagt om meer

Als je een lijntje coke snuift, voel je je even on top of the world. Een half uur later is die euforie alweer voorbij. Cocaïne is een drug die bekendstaat om zijn korte rush. Wil je dat gevoel vasthouden waarin je alles en iedereen aankan, dan moet je steeds weer opnieuw coke gebruiken. Doe je dat vaak, dan heb je bovendien steeds meer coke nodig voor hetzelfde effect. Je kunt dan zomaar te veel coke binnenkrijgen met een overdosis als gevolg.

Welke overdosis coke verschijnselen?

Bij een overdosis coke kun je te maken krijgen met hartkloppingen en pijn in de borst en de linkerarm. Dit kan duiden op een hartaanval. Je kunt gevoelloos raken aan één kant van je lichaam, last hebben van duizeligheid en onduidelijk spreken. Dit kan duiden op een herseninfarct. Andere overdosis coke verschijnselen zijn onder andere bewusteloosheid, ademhalingsproblemen en een verhoogde bloeddruk en lichaamstemperatuur. Ook trillen na coke komt voor.

Overdosis coke voorkomen

Als je regelmatig coke gebruikt, kan het geen kwaad om eens stil te staan bij het feit dat een overdosis coke verschijnselen met zich meebrengt die niet zonder gevaar zijn. Het kan de dood tot gevolg hebben. Wil jij dat risico lopen en doorgaan met gebruiken of is dat die korte momenten van euforie niet waard? Kies voor een coke detox bij Fundamentum. Bel ons voor een intake: 0800 2345 800.
☎ Bel 0800 - 2345 800