Vind wat je
zoekt

Verslaving de baas

Hoe word je dat?

Het woord verslaving zegt eigenlijk al genoeg. Je bent ergens een slaaf van. Dat wil zeggen dat iets de macht over jou heeft. Wat is het dan geweldig als je die verslaving de baas bent en zelf weer op de regisseursstoel van je eigen leven kunt gaan zitten.

Kun je niet wachten om je verslaving het hoofd te bieden? Bel Fundamentum voor meer informatie of advies na een intake.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Verslavingdebaas

Ik ben mijn verslaving de baas. Dat wil je wel uitschreeuwen: verslavingdebaas! Iedereen mag het weten dat een verslaving geen pretje is en misschien wil je mensen ook helpen die nog in hetzelfde schuitje zitten waarin jij tot voor kort zat. Tegelijkertijd voel je misschien toch ook wat schaamte voor die periode dat drugs of alcohol de baas waren in jouw leven. Tjonge, wat hadden ze jou in de greep. Maar vooral overheerst de blijdschap dat je weer een vrij mens bent.

Hoe word je je verslaving de baas?

Een verslaving is behoorlijk complex. Je kunt je misschien wel voor de kop slaan dat jij verslaafd raakte, maar tot op zekere hoogte zit dat ook in je genen en zijn jouw hersens hoogstwaarschijnlijk zo ingesteld dat je sneller verslaafd raakt dan een ander. Toen jij alcohol ging drinken of drugs ging gebruiken, gaf dat zo’n schokeffect dat je er al snel van in de ban raakte. Jij werd de slaaf en de drank of drugs de meester.

Je verslaving de baas bij Fundamentum

Om je verslaving de baas te zijn, moet je in de eerste plaats gemotiveerd zijn en voor jezelf een punt hebben bereikt waarin je zeker weet, tot hier en niet verder. Dan kun je gaan werken aan een plan om je meester en de slavernij te ontvluchten. Fundamentum is een detox kliniek waar je jouw plan tot uitvoering kunt brengen. En het mooie is dat je daarbij ook nog hulp krijgt van een groep deskundige artsen, psychologen en verplegers.

Ben jij straks ook je verslaving de baas? Bel ons vandaag nog voor een afspraak op 0800 2345 800. We zijn dag en nacht bereikbaar.
☎ Bel 0800 - 2345 800