Vind wat je
zoekt

Wanneer ben je clean van drugs?

Lees het hier

Het is zeer zwaar om van een drugsverslaving af te komen. Waar moet je beginnen? Wie kan je helpen? En wanneer ben je echt clean van drugs? Op het moment dat je afhankelijk bent van een verdovend middel kan het je hele leven in zijn greep houden. Als je geestelijk afhankelijk bent val je tijdens het afkicken snel terug in je oude patroon, omdat de verleiding te groot wordt. Probeer daarom ook nooit op eigen houtje te stoppen met drugs, maar neem altijd contact op met een professional.

Fundamentum helpt je graag van je drugsverslaving af. Onze kliniek is de specialist in detoxbehandelingen in Nederland. Zet de eerste stap door een gratis intake in te plannen. Bel ons op 0800 2345 800 en neem voor eens en altijd afstand van je drugsverslaving.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Wanneer ben je clean?

Drugs kunnen de regie van je leven overnemen. Als je geestelijk afhankelijk bent van een middel is dat nog maar het enige dat telt. Maar als je de strijd met de verslaving aangaat, wanneer ben je dan clean van drugs? Het is belangrijk om altijd professionele hulp te zoeken, zodat je goed wordt begeleid tijdens het afkicken. Met een detoxbehandeling bij Fundamentum word je geholpen om van je afhankelijkheid af te komen. Dit doen we altijd onder de beste begeleiding, met 24 uurs toezicht. Het is moeilijk te zeggen wanneer je daadwerkelijk clean bent van drugs. Dit is van veel verschillende factoren afhankelijk en is per persoon verschillend. Het is belangrijk om van je afhankelijkheid af te komen. Dit wil zeggen dat je niet meer op zoek bent naar het effect van een bepaalde drug. Hoe langer je het middel niet aanraakt, hoe makkelijker dat wordt.

Clean blijven

Clean worden na een drugsverslaving is een hele mooie prestatie. Clean blijven is de volgende grote uitdaging. De verleiding kan groot worden als je in een omgeving verkeerd of met mensen omgaat die je kent van je drugsverslaving. Op het moment dat je weer één keer naar de drugs grijpt ben je vaak weer terug bij af. Gelukkig helpt Fundamentum je na het detoxtraject met een vervolgbehandeling. Deze is erop gericht om korte metten te maken met de psychische aspecten van jouw verslaving.

Clean blijven met Fundamentum

Het is af te raden om zelf te proberen clean te worden van drugs. Zoek altijd professionele hulp. Zet de eerste stap door een eerste intake in te plannen bij Fundamentum. Onze kliniek is de specialist op het gebied van detoxbehandelingen. Met 24 uurs toezicht en professionele begeleiding van experts helpen we je van je afhankelijkheid af. Bel naar 0800 2345 800 om een afspraak te maken met een van onze specialisten.

☎ Bel 0800 - 2345 800