Vind wat je
zoekt

Afkickverschijnselen drugs

Verschillende soorten

Als je gaat afkicken van drugs heb je met verschijnselen te maken die variëren van zweten tot slaap- en eetstoornissen. De afkickverschijnselen van drugs zijn voor ieder middel weer anders. In dit artikel zetten we een aantal afkickverschijnselen bij drugs op een rij.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Afkickverschijnselen bij cannabis

Er is lange tijd gedacht dat blowen een vrij onschuldige bezigheid is. Nu zul je inderdaad weinig problemen hebben als je af en toe eens een blowtje opsteekt. Doe je dat echter iedere dag en van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, dan heeft dat wel degelijk effecten; niet alleen op de psyche maar ook op je lichaam. Typische afkickverschijnselen bij deze drugs zijn gespannenheid of angstgevoelens en slaapproblemen (inclusief nachtmerries of vreemde dromen). Daarnaast kunnen bij het afkicken van deze drugs verschijnselen als irritatie en woede of een verminderde eetlust optreden. Ook zweten, rillingen en maagpijn zijn afkickverschijnselen die voorkomen.

Afkickverschijnselen van drugs als cocaïne en speed

  • Speed: Hoewel speed (of amfetamine) niet direct lichamelijk verslavend is, heeft je lichaam er wel degelijk last van als je gaat afkicken. Je voelt je oververmoeid en je krijgt te maken met hoofd- en spierpijn. Je hebt ook te maken met het geestelijke aspect. Zonder speed voel je je lusteloos.
  • Cocaïne: Ook de afkickverschijnselen bij cocaïne zijn vooral van psychische aard. Het kortstondige effect van coke zet de gebruiker er vaak toe aan om steeds opnieuw te gebruiken. Zonder coke voelt hij zich een stuk minder prettig. De afkickverschijnselen van drugs als cocaïne zijn onder meer extreme somberheid, slapeloosheid, uitputtingsverschijnselen en een gebrek aan eetlust. Als je het gebruik van coke combineert met grote hoeveelheden alcohol, dan moet je dubbel afkicken.

Afkicken van drugs bij Fundamentum

Wil je afkicken van een van deze drugs en de verschijnselen onder controle houden? Kies dan voor onze kliniek in Margraten (Limburg). Wij bieden een detox onder medisch toezicht. Eenmaal lichamelijk schoon ben je extra gemotiveerd om ook je geestelijke verslaving aan te pakken! Bel ons vandaag nog op 0800-2345800 voor een afspraak.
☎ Bel 0800 - 2345 800