Vind wat je
zoekt

Unieke detox in afkickkliniek voor drugs

bij Fundamentum

Als je op zoek bent naar een afkickkliniek voor drugs of wil detoxen van alcohol, dan is Fundamentum in Margraten een uitstekende optie. Hier staat een uitgebreid team van gespecialiseerde artsen en verplegers voor jou klaar die je helpen om van jouw verslaving af te komen.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Afkicken van drugs

Fundamentum wordt wel de beste afkickkliniek voor drugs in Nederland genoemd. Patiënten geven onze kliniek een 8,4 als waarderingscijfer en 92 procent beveelt ons aan. Naast het kleinschalige karakter van onze afkickkliniek voor drugs speelt daarbij ook de unieke detox behandeling een belangrijke rol. Mensen die verslaafd zijn aan verschillende soorten drugs, zoals wiet, speed of cocaïne, maken hier dankbaar gebruik van.

Geen detox voor GHB of heroïneverslaving

Onze afkickkliniek voor drugs biedt geen behandeling voor een GHB of langdurige heroïneverslaving, maar dat wil niet zeggen dat je daarom geen contact met ons kunt opnemen. Integendeel, je kunt ons altijd bellen. We helpen je graag bij het vinden van een behandeling die specifiek is gericht op jouw verslaving.

Detoxen van alcohol

Wanneer je kampt met een (zware)alcoholverslaving is het niet verstandig om daarvan in je eentje af te kicken. Dat is namelijk niet helemaal zonder gevaar. Als je bij ons gaat detoxen van alcohol gebeurt dat onder deskundige begeleiding. Detoxen betekent ontgiften. Stap voor stap worden alle giftige stoffen in je lichaam afgevoerd. Na onze detox behandeling, die maximaal twee weken duurt, ben je helemaal clean en lichamelijk niet meer afhankelijk van alcohol. Je hebt een belangrijke stap gezet naar een leven zonder drank.

Welkom in onze afkickkliniek voor drugs in Margraten

Mogen wij jou binnenkort ook verwelkomen in onze afkickkliniek voor drugs? Onder professionele begeleiding en in een veilige omgeving ga jij een einde maken aan je verslaving! Ben je klaar voor die belangrijke stap? Bel ons dan vandaag nog voor een intake 0800-2345800.
☎ Bel 0800 - 2345 800